reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Kurcze ja nie sikam. Czasem się raz w nocy na sikanie obudzę, ale tak to nie:no:. I w ogóle ze spaniem problemów nie mam, właściwie ciągle bym spała:-).

reklama
i ja kiepsko sypiam już i siusianie i jakoś źle, niewygodnie, tu boli tam strzyka...
ale wam powiem że ta poduszka rogal, którą mam od wczoraj dzisiejszą noc mi umiliła niesamowicie, jest godna polecenia, ma w środku tylko jedyny minus który jest też mega plusem nie odkształca się :-) w środku są takie jakieś granulki styropianowe jako wypełnienie ale jakoś tak szeleszczą pod uchem

ja sie z ta poducha juz od 10 tc ;p teraz ja korzystam a pozniej dzidzia bedzie lezala do karmienia cycem,łyzeczka noo i bedzie sobie miesnie karku cwiczyc lezec na podusi

Czy któraś wie co tam u Pinuli ?Dawno jej nie było, a coś ostatnio nie czuła się chyba najlepiej...
Ja cały dzień w pidżamie no przeginam, ale cóż lenistwo... w końcu należę do Klubu Leniwców :-D
Idę coś wszamać i w kimonko, bo leniwie tak jakoś dziś...
Dobranoc dziewuszki :-D

nefi- a jak poznajesaz ze to woda a nie tluszczyk?? :confused: ja sie ludze ze w moich udach tyz woda jest

kamilaedi kurcze to widac, tłuszczyk tłuszczykiem, ale zgromadzona woda jak taka gabka wyglada. takie grudki się robią. skąd wiem, że to woda, ponieważ zwykle jak sie wybierałam na zabiegi na nózki to w pierwszej kolejności woda Ci schodzi i to sie własnie w pierwszej kolejności wyrównuje, a sika się strasznie.
pójde z torbami po porodzie. chociaz mam juz upatrzone kosmetyki, wiec może sama powalczę, tylko czy czas będzie. bedę prosic mamę, mężo sie tez juz deklaruje, żeby czasem na mała zerknęli, a ja sie będe doprowadzać do stanu używalności.

dobranoc inamorete i villandra, przyjemnych snów :tak:

Hej kochane ja juz w domku wlasnie dzisiaj wrocilam :) mala pokazuje kazdemu ze jest w domu i marudzi roszke ;)ale nie ma sie co dziwic nowe miejsce wlasnie sie drze a wiec cyca cza wyciagnac i ja dokarmic odezwe sie zachwilke

taaaaaa
ilez mozna
ja z 10-15 razy na siku ...
człap człap po nocy..
a usnąć to wyczyn..
nad ranem spi mi sie najlepiej a wtedy trzeba Smarka do pikola odprowadzić..
życie..

reklama
Bożenko i Kornelko witajcie w domu!!!!!! :-) :-)
Aaaaaaa nie wierze jedna z marcówek już tyli do piersi w domowym zaciszu swoje słonko!!
Ja tez tak chce no co jest jakie dwa miechy ;/;/

Do góry