reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Kasiurek ale są rzeczy ważne i ważniejsze... ja tak uważam - zależy jak ona się czuje na siłach :tak:

Zjadłam kolejne 4 pierogi :-):-):-) pęknę :-D:-D:-D:-D

NARESZCZCIE :-) :-) :-) mam wolne na święta i urlop razem trzy tygodnie :-) ale się ciesze :-) odpoczniemy sobie w końcu :-)

Lina- ale jak angel urodzi za gramanica to dostanie fajna kase za urodzenie i na dziecko ogolnie nie to co w pl ;/

no niestety teraz dużo się pozmieniało i już nie ma prawie nic...

Angel ja jutro idę do GP po takie zaświadczenie bo jak będę wracać to będzie 28 więc lepiej mieć... a zawsze możesz powiedzieć że jesteś w 27 tak liczą w Anglii, no ale po co się szarpać....

Ostatnia edycja:
Hej, hej :)

Melduję, że dojechaliśmy do teściów cało i zdrowo :) Trochę nas w pociągu wytrzęsło ale dajemy radę.
Podróż jak zwykle z przygodami. Na wstępie pociąg 30 min opóźniony, w trakcie podróży okazało się, że kogoś okradli, więc kolejny przystanek na wezwanie policji i spisanie zeznać. Nasza kochana kolej Polska... :)

Idę dalej prostować kości :)

Buziaki

hej
U mnie też śnieg :-) Niby tylko jak by ktoś cukrem pudrem posypał , ale zawsze to coś :-)
Dziś w końcu pierwszy dzień zimy ...
Miałam dziś Borysa w domu więc przed południem wybraliśmy się do biblioteki , załapaliśmy się na robienie ozdób choinkowych i ubieranie choinek z pierwszoklasistami :-D
Potem pędem do domu , a po obiedzie położyliśmy się na chwilę bo taka byłam zmęczona i śpiąca że nie dała bym rady chyba nawet z podwójnym espresso :confused2:
No i dopiero niedawno wstaliśmy ...

Bąbolada w brzuchu szaleje ... już czuje fajnie te ruchy toczące :tak:

Zaraz idę robić racuchy ... niby Lina mi narobiła smaka na pierogi ale aż tak nie jestem zdesperowana żeby je robić :-D:-D:-D

Tunia
ale Twój mąż romantyczny ... fiu fiu :-)

Maruusi teraz jak Cię zobaczyłam to sobie przypomniałam,ze śniłaś mi się
Niestety nie zbyt pozytywnie, bo śniło mi się,że Nas na kasę naciągasz :szok::szok::-D:-D:-D
Potem drugi sen miałam, ale to już przyjemny bo mój maluszek mi się śnił, był bardzo grzeczny i się dużo śmiał

A trzeci sen to aż zaczełam gadać, bo śnił mi się UWAGA człowiek-czajnik hahahahaha i aż TZ mnie obudził i się pyta co ja się tak śmieje i co to za człowiek-czajnik
ale to już było ok 10 jak dosypiałam
o matko teraz mi sie to przypomniało i się śmieje jak głupek

Cześć wszystkim rano się odezwałam a później mnie męczyli i dopiero teraz nadrobiłam główny wątek
Inamorate-a ja powiem ci tak zastanów się czy warto (ile bym dała żeby tatuś się odwalił i nie płacił alimentów)czasem lepiej nie mieć styczności z takimi ludźmi i olać kasę.Mój facet gdyby mógł adoptował by moje i mielibyśmy święty spokój a tak ciągle coś żeby mi na złość zrobić i tak się ciągnie(a najbardziej w tym wszystkim szkoda dzieci)Wiem jak to jest usłyszeć gdzie moja mała była bardzo podobna do tatusia żeby badania zrobić bo to pewnie nie jego (rozmowy prowadzone przy mnie) i jaka to ja nie jestem k ... itp.A jak spotkasz jakiegoś faceta porządnego i będziesz chciała mieć normalną rodzinę to taki toksyczny tatuś może za te głupie alimenty namieszać albo nagle udawać kochającego ojca i będzie chciał kontaktu. Naprawdę jest tyle sytuacji co mogą nam i nerwów i w życiu namieszać szczególnie maleństwa.Pieniądze nie warte są naprawdę świętego spokoju.Wiec przemyśl to czy warto czasem wydaje się proste sprawy sądowe a nie są i jeszcze znam przypadek że ojciec przez 1,5 roku miał gdzieś dziecko a sąd nie ograniczył władzy rodzicielskiej tylko dał tatusiowi szanse żeby naprawił relacje i bierze dzieciaka który nawet GO NIE PAMIĘTA.

monika - mozesz sie dogadac ze swoim exem ze zrzekniesz sie alimentow jesli on zrzeknie sie praw do dzieci wowczas twoj obecny partner moe je tzw usynowic i masz z głowy problem. Na wsyztsko sa paragrafy a jelsi tat dzieci ma je gdzie to pojdzie na reke bo bedzi emial czysta kartoteke -tylko co w przypadku jesli sie rozejdziesz z obecnym tata dzieci -bo to prawdopodobne (nie że zycze źle -bo nie życze bron Boze ) czysto hipotetycznie pisze

reklama
no dziewczeta wiec jestem o 13 poszlam spac i wstalam o16 nie moge w to uwierzyc ze zapadlam w taki sen:)wstawilam kapuste niech sie pisci i wieczorem zabieram sie za pierniki, cudne macie te choinki u mnie w domu zawsze byly zywe pachnace ach kiedys moj tato kupil 3 metrowa to nic ze polowe zostawil pod blokiem:) tez mam choineczke bo ma ze 30 cm ale to tak symbolicznie tylko.
villandra super wryzura
tunia ale masz romantyka:)
lastpetunia tez masz super prezen od swojego
angel masz ksiazke przy sobie zawsze możesz pokazac , do samolotu proponuje bardziej luzna bluze, z tego co wiem to ginekolog powinien ci taki wystawic bez problemu nawet internista ma do tego prawo.Wiec spokojnie.

Do góry