reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Nie no nie sposób was nadgonić ;)

I pierwszy listopad ... ja można powiedzieć tego święta nie uznaję.. Mama zawsze mówi- "błagam Was dziewczynki jak kiedyś mnie zabraknie, chociaz raz w ciągu roku pomyślcie o mnie, byle nie w ten dzień" ;-)
Też tak uważam.. o wiele bardziej podoba mi się radosny halloween - o wiele lepiej te dni sie spedza w UK, tutaj nie dosc , ze zycie to nie bajka, pogoda nie rozpieszcza to jeszcze taki narodowy zal ze wszystkich stron sie w tym dniu wylewa.. no po co to komu.. A najgorsze dla mnie jest - i nie pojęte skrajnie- jak co roku dziesiatki ludzi ginie jadac na groby :/

A ja mam nadzieje, ze w poniedzialek wcisne sie w jakis stare szmatki i na rancho polece na miotle chociaz dzieciakom herbate polac..bo to ani juz do lasu w nocy sie z nimi nei wybiore, ani konno, ba nawet konia nie przygotuje :-( Na sama mysl pierwszy raz w ciazy czuje sie jakas wadliwa i niepełnosprytna :dry: :-D

reklama
u mnie pieski, koniki i.....szczury najbardziej.
Mieliśmy mieć Agame jeszcze w terrarium... ale w miejscu terrarium okazało się, że będzie łóżeczko :-D:-D

ale wy dzisiaj piszecie

ja dzisiaj mam marny humor,powiem że ludziom nie wiara a tym najbliższym najbardziej:no:

ja po obiadku,ale tak chyba nie do końca się najadłam
naprawdę nic mi się nie chce robić

Ja mam (mialam)kroliczka mialam bo jak sie wyprowadzalam z domu to nie moglam go zabrac pod zadnym warunkiem bo to 3 dziecko mojej mamy no i MOJ kroliczek zostal w domu u rodzicow:-)

villandra oj tak ;-) Nie wiem powinnas do grupy zamknietej dolaczyc wkoncu, tam w watku z fotkami troche poszalalam z fotami ;-)
Psy, koty, konie, szczury, króliki.. wszystko uwielbiam.. A i jaszczura zawsze chciec chcialam ;-)

reklama
Do góry