reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Dziewczyny ale dziś jedziecie równo… zostawić Was na parę godzin i potem można zejść ze śmiechu
Kasiurek witaj z powrotem, dobrze ze wróciłaś… tylko spokój może wam pomóc
Pinula ja też jestem za - podałam już takie linki w tamtym tygodniu

kupiłam sobie te przyczłapnięte buty w lidlu i muszą wytrzymać całą zimę
będę się smarować chociaż mężu ostatnio stwierdził, że moje rozstępy są nawet sexi:crazy: coś mu się pomieszało... łudzę się, że skoro ruszyłam z nadwagą to nie przytyję aż tak dużo i rozstępy mi się za bardzo nie rozstąpią :confused:

suszy mnie strasznie idę do wodopoju

Ostatnia edycja:
Jezu perelandra no mnie suszy jak wściekłe!!!! Ale mimo teo nie pije AŻ tyle bo sikam dzisiaj co godzine :crazy:

Jestem tez za takim wątkiem ,śmiało dziewczyny zakładajcie :tak:

Witajcie :)
ooooj widzę że nieźle się tu działo wczoraj:D:D

ale przede wszystkim - Kasiurek witaj!!

życzę wszystkim udanego dnia i radosnych kopniaczków od maluszków!!:)

witam dziewczynki

ja właśnie szykuję się na wizytę,Aga się przebudziła i szybko do mnie się wtuliła bo hałasują robotnicy na zewnątrz

życzę miłego dnia

reklama
witam was :) niemoglam spac w nocu maz tak grzal ze szok ja obudzilam sie o 2 z takim bolem glowy :( i tak do 6 wkoncu zasnelam i wstalam dopiero teraz masakra jak rak dalej pojdzie to oszaleje a ja tak lubie spac

Do góry