reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Angel gratuluję łupu! Tak jak Twój mąż ma z Oliverem ( mój mąż tez gotuje tylko z jego książki Każdy może gotować, ale on początkujący jest:), to ja mam z Nigell'ą Lawson, mam wszystkie jej książki i namiętnie oglądam jej programy:)
nusia jeja jakiego mi smaka na lody z bitą narobiłaś !!!!!!!!!!!!! i jeszcze z owocami, o jeeeeeesuuuuuu! chyba wyślę małża po haagendasy

reklama
witam dziewczyny :-) ja dzis znow pospalam do 15 :szok: z mala przerwa zeby T do pracy wyprawic :happy:

mini- super z ta wycieczka, ja tez bym chciala sie gdzies w sierpniu wybrac ale iewiem jak to finansowo nam wyjdzie...

angel- moj tez po nocach pracuje... najczesciej zaczyna o 10am a konczy o 23 :baffled: albo i pozniej nim zamknie i do domu sie dowlecze to jest 00 :crazy: a ja siedze i czekam i czekam.... troche zaskoczylas mnie z ta ksiazka chyba jutro skocze do tesco i moze tez wezme dla T :-)

monika- mnie tez tam kuje :sorry: ale co to jest i dlaczego kuje :eek:?

Kamila- no właśnie nie wiem ale ostatnio coraz mocniej. Będę 16 u lekarza to spytam ale czasami są to dosyć mocne kłucia.A ja nie pamiętam takich z poprzednich ciąży.
Inamorate - to może tak ma być rośniemy i w środku ugniatają nas maluchy(tak sobie to tłumacze)

monika2412 w sumie może i racja...
Angel dzęki za zaproszenie na fejsie
:tak: oooooo i Tuni dzisiaj nie było a miała nam opowiedzieć sen o lewatywie :oo:

Ja też się wziełam za atakowanie na fejsie, mam ułatwione zadanie, bo mi wyświetla kogo Angel. dodaje do znajomych hihi:-)

Ostatnia edycja:
Nusia nie przestane CIę podziwiac, dochodze do siebie od 40 minut po tej krótkiej wyprawce do tesco :((

Moja mama już na mnie krzyczy ze za dużó pracuje, ale w srode wybieram sie do mojego GP i mam nadzieje ze mi da zwolnienie. A jutro wolne, a we wtorek tylko 6 godzin, a w srode 9:/ ale licze na to ze nie bedzie problemu ze zwolniem, bo już sama widzę ze coraz gorzej ze mna.

A lody przepyszne. polecam:-)

reklama
No to siem meldujem żem jest - z grania nic nie wyszło, bo się jakoć gracze częściowo pochorowali, reszcie chęci zabrakło :baffled:
No cóż...

Dzień mija leniwie jak flaki z olejem - ożywienie przewidziane na wieczór. Hmmm... Ciekawe, co to będzie...

Angel świetnie, że Ci się taka okazja trafiła - radość jak widać szykuje się podwójna ;-)

No tuni rzeczywiście dziś brakuje - oby głupot ta jej głupawka wczorajsza nie narobiła - tfu tfu tfu...

Na nk i fejsie konta to ja mam, ale bardziej pro forma - zagladam codziennie, ale zajmuje mi to 3 minuty (łącznie) i polega na kasowaniu mało ciekawych powiadomień, ale jak ktoś chce mnie poogladać, to namiary podam.
Swoją drogą domyślam się, że mnie nusia wczoraj namierzyła ;-)

Idę pozamulać w robala.

Do góry