reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Cześć kobitki a ja dzisiaj spałam do 15 heh dzieci grzeczne mój się nimi zajął gdyby nie tel to bym pewnie dalej spała:szok:
Czasami siebie zadziwiam ,głupi sen miałam śniło mi się że brzuch mi się taki mały zrobił i ktoś się pyta kiedy mam termin a ja że dzisiaj urodziłam i zaczęłam malucha swojego szukać jakaś masakra.
Dawno u nas chyba Atomówki nie było wiecie co u niej ??
Mini- ja sobie nie wyobrażam wakacji za granic aż maluchem byłam u mojej mamy tylko z córą w Irlandii i umęczyła mnie ta moja panna ale ona to nadwrażliwa na ból i wszystkiego się boi.A z trójka na wakacje:szok: może piszę tak bo byłam tylko w Irlandii i nie wiem jak to jest ale finansowe pewnie zabójstwo a ja z tego typu że wole coś do domu kupić.Za to mój z tego typu że woli wyjechać ale się dobraliśmy:-D

reklama
Ja ciągle zapominam was poszukać na fejsie :evil:

HAPPY :happy::happy:
Przeżyłam wypad do tesco- mało tego mam prezenta i wielki czekoladowy tort :happy:
Kasy super nie mialam ale wszystko na farcie :D
W PL tesciowa pytala co M na urodziny sprawidz bym przemycila i dala. Podpowiedzialam jej , ze ksiazke bo dziadówa 70 zeta kosztowala a ja juz bylam splukana:( Chodzi o ksiazke tego mlodego angielskiego kucharza Jamie Oliver'a- moze kojarzycie w PL tez sa jego programy miedzy innymi 30 minutowe posilki z Jamiem czy jakos tak ;-)
No i taka wlasnie kupila mu ksiazke na podstawie tego programu.
Ja chciałam juz od jakiegos czasu za to znalesc mu ksiazke taka z typowymi angielkismi potrawami- wiadomo ma to na codzien, ale taka co pokazuje wiadomo inne sposoby przyrzadzania , no i nowe pomysly.
Ale wbrew pozorom ciezko cos takiego znalesc :eek:
No i w tym tesco, ja 'pacze' a tam na półce wielka ksiega w twardej oprawie najnowsze wydanie własnie tego Jamiego Olivera "Jamie's Great Britain - over 130 reasons to love our food" :eek::eek: No szok szok szok.
Cena 30 funtow :baffled: Ale chwila wszystko poprzeceniane tylko nie ta?! :crazy: Czytnikow oczywista nie ma to ide do kasy i pytam..a on mi mowi 12 funtow :szok::szok: Myslalam, że ze szczescia padne na cycki :-)
To najpierw sobie poczyta od mamy po polsku te jego szybkie przepisy, a potem grubsza lektura brytyjskich typowych dań po ingliszu :happy:

Aaaaa bo cały pic w tym , że ten Jamie to taki mały guru mojego M ( do czego sie nie przyzna of course) odkąd był u niego w restauracji i zjadłszy jego śniadanie kazał przekazać , ze bardzo mu smakowało :-D Mój Pan urósł wtedy :-D :-D
I teraz widze , gdzie w tv cos Jamie prowadzic cos sie pojawi, ten odrazu chłonie kazde słowo hehe

Lalala odpoczne i ograne po raz kolejny :confused2: pokój. ;-)

P.S
Przysiegam telepatia miałam dziśwołać o atomówke!!

Ostatnia edycja:
dzien dobry.

ja po pierwszych 3 godiznach pracy , ale wieczorem znowu na 3 ide:/

ale wczoraj wesoło miałyście:-) szkoda ze ja nie mam tyle czasu zeby siedzieć tu z wami:-(

Póki co zajadam się lodami z bita smietana i czytam:-)

Inamorate -pewnie tak ,ale napisałam żeby się na forum odezwała.
A ja mam lenia totalnego nic mi sie nie chce:-(
A na fb mam tylko atomówkę ale jak któraś z was chce to mogę moje dane podać na pw.
Chociaż Angel powinnaś kojarzyć bo na kafe na poczcie były ze zdjęciami .A z prezentem to naprawdę miałaś farta super i cena rewelacyjna:-)
nusia - ale ochoty mi na lody narobiłaś...

Ostatnia edycja:
Angel. fuksiaro :tak:

Ja też od kilku dni zbieram się, żeby poszukać dziewczyn na fejsie i jakoś mi to nie idzie :oo:

monika2412 witam w klubie ja też mam zaawansowanego lenia :-D

nusia181 lody z bitą śmietaną no teraz to mi smaka narobiłaś:rofl2:

reklama
Monika zaraz bedziesz w grupie to tam jest watek do wpisywania danych kontaktowych :-)
A jak chcesz podaj juz teraz na PW :-)

Ja właśnie przyatakowałam masowo Was na fejsie- te co podały i te co sie dały znalesc! Czego nie można powiedziec o MaMi, Lastpetunii i Miście :confused2: Kilka tam takich pieknych pań , albo fotki nie udostepnione to jak to wiedziec któa to :crazy::-)

i ja tez chce atomówkę na fejsie! :-D

Nusia nie przestane CIę podziwiac, dochodze do siebie od 40 minut po tej krótkiej wyprawce do tesco :((

Do góry