reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
chorera, pani w aptece dała mężowi, że niby mogę ale oczywiście na ulotce napisane jest żeby skonsultować się z lekarzem... no i? - brać czy nie brać - oto jest pytanie

a wiecie,z e chyba tak wlasnie zrobię... że pójdę i powtórzę badanie... a jak będę miała dowód żem zdrowa to machnę tym moim doktorkom:p albo po prostu rzucę glukometr w kąt;] i tyyyyle tego:)
Moja gin to dmucha na zimne - czasami do przesady:p no taka już jest. Jest doooobra, bardzo dobra, ale czasami mnie wkurza, ze od razu woli działac zamiast cos skontrolowac drugi raz po czasie. hehe... no cóż:))) czuje sie przy niej bezpiecznie.
Ale ta Diabetolog to za przeproszeniem porąbana baba jakaś;p
Obecnie sobie nie będę tym głowy zawracała aż tak. Po nowym roku mam wizytę i wtedy pomyślimy co z tym fantem zrobic:)

a wiecie,z e chyba tak wlasnie zrobię... że pójdę i powtórzę badanie... a jak będę miała dowód żem zdrowa to machnę tym moim doktorkom:p albo po prostu rzucę glukometr w kąt;] i tyyyyle tego:)
Moja gin to dmucha na zimne - czasami do przesady:p no taka już jest. Jest doooobra, bardzo dobra, ale czasami mnie wkurza, ze od razu woli działac zamiast cos skontrolowac drugi raz po czasie. hehe... no cóż:))) czuje sie przy niej bezpiecznie.
Ale ta Diabetolog to za przeproszeniem porąbana baba jakaś;p
Obecnie sobie nie będę tym głowy zawracała aż tak. Po nowym roku mam wizytę i wtedy pomyślimy co z tym fantem zrobic:)

No ja bym powtorzyla dla spokoju moze sie okaze ze wszystko ok :tak:

ale jaja pękło nam łoże małżeńskie :-D Na szczęście po stronie M bo bym się załamała :-D:-D:-D
Dziś śpi na kanapie a jutro trzeba będzie to dokładnie obejrzeć :-p

reklama
Do góry