inamorate
marcóweczka 2012 :)
Mam pytanie: czy któraś z Was stosowała syrop DROSETUX?
niestety nie pomogę bo pierwsze słyszę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam pytanie: czy któraś z Was stosowała syrop DROSETUX?
a wiecie,z e chyba tak wlasnie zrobię... że pójdę i powtórzę badanie... a jak będę miała dowód żem zdrowa to machnę tym moim doktorkom albo po prostu rzucę glukometr w kąt;] i tyyyyle tego
Moja gin to dmucha na zimne - czasami do przesady no taka już jest. Jest doooobra, bardzo dobra, ale czasami mnie wkurza, ze od razu woli działac zamiast cos skontrolowac drugi raz po czasie. hehe... no cóż)) czuje sie przy niej bezpiecznie.
Ale ta Diabetolog to za przeproszeniem porąbana baba jakaś;p
Obecnie sobie nie będę tym głowy zawracała aż tak. Po nowym roku mam wizytę i wtedy pomyślimy co z tym fantem zrobic
łoj to niezbyt zdrowozjadlam lasanie + 4 paczki !! i chyba zaraz sie wezme za 5
no i bardzo slusznie :-) zywe sa pachnace i piekne...dlatego ja tego roku mam sztuczna;-)Właśnie sie dowiedzialam ze wyruszamy po choinke jutro:-)Zachcianka mojego L chce miec zywa no wiec prosze bardzo:-)
Perelandra Można - to syrop chyba nawet homeopatyczny Ja stosowałam w poprzedniej ciąży
Tu masz ulotkę : piszę że można w ciąży .
DROSETUX syrop 150ml | Przeziębienia, grypa | Kaszel | i-Apteka.pl