reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

no wiecej nie bedzie niz te 700g małego ciałka
przeciez tyle piszemy po wizytach, 500g, 600g..

własnie zeby te wody zatrzymali i cała reszte..

ja tez smigam z rozwarciem ,
co prawda na palca ale jednak
i tez w porty robie i trzyman do 36tc

Mini jak samopoczucie, lepiej juz? cały dzien w łozku przelezałas?

reklama
Biedna Bozenka mam nadzieje ze będzie ok.Ja miałam z moją córcią kiedyś sterydy na rozwój płuc i powiem wam ze miałam na początku stycznia a urodziłam w terminie 25 marca.Wiec trzymamy kciuki żeby jej śliczny brzuszek spokojnie sobie rósł.
Spać nie mogę i nikogo nie ma :-(Lepiej człowiek śpi jak czyta same dobre wiadomości.. A jak czytam ze u którejś z nas coś nie tak to strasznie mi źle ..zmykam może zasnę

Ostatnia edycja:
dziewczyny, Bozienka jest w szpitalu - dostałam od niej smska
Sączą się jej wody i ma rozwarcie, lekarze podają jej leki na rozwinięcie płuc i na zatrzymanie skurczy. Trzymajcie kciuki!!
hej! wiadomo cos wiecej????biedula! to wszystko pewnie stres :((((...strasznie mi przykro ze musi jeszcze takie rzeczy przechodzic.
BOzienka trzymamy mocno kciuki za ciebie !!! :*

ale wieści ...:crazy:
Kurcze ta Bożenka to ma przejścia , cholera życie to jest niesprawiedliwe :confused2:
Mam nadzieję że te sterydy to tylko na wszelki wypadek gdyby mimo leczenia nie udało się zatrzymać akcji , no bo skoro chcą ją tylko 4-5 dni trzymać to może to jeszcze nie jest tak zaawansowane ...

Kindzia , Pinula dzięki za troskę . JUż mi lepiej ... już wieczorem nawet zaszalałam i zjadłam trochę sucharów :-D a dziś już git :tak:

Mam wieści od Bożenki
:
hej mini mała o dziwo szaleje , mi się kończy kroplówka ( od wczoraj) na rozwiniecie płuc , kolejna na zatrzymanie skurczy , dzisiaj więcej boli ale już się nie sączy . Leżę w Nowym Sączu na patologi ciąży

i jeszcze jeden sms
Lekarze nie chcą nic mówić , jedynie że nie dobrze że są bóle bo szyjka się skraca . Czekam teraz na zastrzyk rozkurczowy . Jeszcze muszę się dowiedzieć co z serduszkiem małej bo coś wczoraj lekarza zaniepokoiło . Dzięki kochane za trzymanie kciuków i miłe słowa ...

Cześć wszystkim,

Wczoraj nie mogłam zasnąć po przeczytaniu wiadomości o Bożence... Trzymam kciuki żeby wszystko było ok i żeby maleństwu nic się nie stało! Mam nadzieję, że niedługo wróci i napisze na forum, że już ok...

Ja mam jutro wizytę i mam stres... Jakoś tak mi dziwne myśli po głowie chodzą od wczoraj...

No nic lecę na śniadanko, trzymajcie się!

Dzień doberek.

Widzę, że poradzili sobie z wodami Bozienki, to jestem pełna wiary że z tymi skurczami i całą resztą też sobie poradzą i uratują malutką, żeby mogła jeszcze w mamie pomieszkać i w pełni skorzystać z tego czego jej potrzeba. Piszcie jej, kto ma z nią kontakt, że jesteśmy myślami przy niej i wspieramy najmocniej jak się tylko da.

U mnie nocka fantastyczna - czuję się mega wypoczęta. To dobrze, bo trzeba się jeszcze dzisiaj trochę pobawić jarmarkowo, żeby potem mieć już luz do końca tygodnia. Może namówię dziś po południu małża na jakiś wypad? Zobaczymy.

Życzę wszystkim miłej i udanej niedzieli. I nadal trzymam kciuki za Bozienkę.

witam
ja tez spac nie umialam poszlam jak pisalam tego ostaniego posta, a lezalam na dlugo przed !!! tak sie zestresowalam ze mnie brzuch cały bolał!

a dzis sie obudzialam i troche sluzu mialam jak sie podcieralam takiego przezroczystego jak by to byl sluz płodny czy ktoras tez cos takiego ma ?

wmawiam sobie ze to po prostu jakis sluz nocny albo moze mam infekcje a nie cos innego ? dajcie znac dziewczyny ! bo ja zwariuje Wzielam no spy dwie na wszleki wypadek ! zaraz jakies sniadanie wykombinuje i tablteki magnez i cała reszte

reklama
Kasiurek spokojnie! Śluz się czasem nieco zmienia, przeważnie jest gęsty i od białego do żółtego, ale czasem owszem może przypominać nieco śluz płodny, mi też sie tak zdarza. Jak Cie nic nie boli, nie masz żadnych mega skurczy, a śluz nie jest krwisty to jest ok.

Do góry