Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Bozienka, ze zgagą zmagałam się niemalże całą ciążę, a moja córa miała pierze na głowie, nie włosy Więc u mnie się przesąd nie sprawdził
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
lasteputina napewno bedzie wsyztsko dobrze inaczej byc niemoze ehh moja wizyta za 15 dni (nieliczac dzisiejszego dnia ) zwariuje do tego czasu
Pierwsze słyszę, że przy oxy są krzyżowe ja miałam oxy i krzyzowych nie miałam, podobnie jak sporo moich rodzących znajomychK&M, przeważnie przy porodzie podają oxytocynę (na przyspieszenie akcji) i po niej zawsze są krzyżowe bóle Fakt, nic przyjemnego, ale da się przeżyć
a to się usmiałam, że po oxy są najszybsze i najmniej bolesne porody oxy owszem skraca poród, ale pod warunkiem, że juz się zaczął i np. spowolniła się akcja.peweni to dużo zalezy od szpitala gdzie co podaja i jak od tego podchodza obysmy mialy jak najszybsze i jaknajmniej bolesne porody