reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Tunia jeszcze raz gratuluję :-) A z tą przysięgą już tak jest, ze nawet nie wiadomo kiedy i już po wszystkim... mój mąż był pod takim wrażeniem własnego ożenku, że zapomniał mi ślubować wierności :-D oczywiście do tej pory się z niego zbijam :-D

Nie straszcie śniegiem, bo ja naprawdę nie mam się w co ubrać... a dziś pogoda pogoda taka ładna tylko mroźno

reklama
heja, ja wlasnie sobie kawke zrobilam i obzeram sie prazonymi orzechami wlasnej roboty, pierwszy raz robilam i chyba juz wiem od czego bede tyla cala zime;-):-Dpychaaaaa
kurde moj biedny maz musial jechac do pracy, masakra, pewnie zjedzie okolo 22 i taka niedziela:-(
mam tylko nadzieje, ze moja corcia zasnie, bo zmeczona jest, marudno- jeczaca, ale za cholere nie chciala isc sie polozyc, a pozniej kurde zasnela by mi tu w salonie po 17 jak znam zycie i rojberowala by do poznej nocy, a rano przedszkole, wiec mam nadzieje,z e jednak teraz sie kimnie.

ja troche polazilam, obiadek, chate ogarnelam i tak mnie teraz boli kregoslup, posladek i noga po prawej stronie, ze nie moge siedziec ani lezec, mam tylko nadzieje, ze to nie rwa sie zaczyna, choc w pierwszej ciazy tez cos kolo tego tygodnia mnie zaczela meczyc i tez po prawej stronie:wściekła/y:

Angel- wlasnie; takie delikatne skurcze na tym etapie moge sie pojawiac, lez; wyciagaj nozki na kanapie jak czujesz cos takiego i relaaaaaax:-) jak tam kochana Twoj malz sobie radzi sam? mieszkanko juz macie nagrane?

dobra ide sie ponapalac na ciuszki chlopiece na allegro:-)

dziendobry dziewczyny :-) ale ja dzis pospalam do 14 :szok:

tunia- kochana jeszcze raz wszystkiego naj naj naj :-)
angel- mnie tez tam czasem kuje, czy lekko zaboli, ale wlasnie na skutek jakis dluzszych spacerow, wysprzatania calej chaty

ja dzis na obiad robie rissoto z pieczarkami -pierwszy raz zobaczymy jak wyjdzie :-p milej niedzielki:-)

Tunia - GRATULACJE OGROMNE! i wiele szczęścia :)

Ja się Wam dziewczyny nie chwaliłam, ale 2 tygodnie temu też brałam ślub :) Wstępnie mieliśmy (i mamy nadal) Kościelny zaplanowany na 18.08.2012. Stwierdziliśmy jednak, że nie chcemy maleństwu robić problemów i wzięliśmy cywilny jak byliśmy na urlopie ;)

witam
kimeldi ja spałam do 13 tej ;-)
tunia gratuluje slubu ;-)

ee mam pytanko bo ostatnio słyszalam ze jak sie ma dziewczynke to nie wolno pudru uzywac bo podobno sie wargi sromowe zarastaja czy ktoras z mam ma coreczke i co uzywala bo ja zglupialam....

reklama
ajako dziękuje za pamięc! Ano radzi sobie jakos, mam nadzieje, ze je jak obiecał w pracy do woli i nie schudnie znowu. ;-)
Co do mieszkania, teraz nagle remont stoi nic nie wiadomo ;/ Wiec jesli nic sie nie zacznie dziac przez te 4 tygodnie do jego wyjazdu, to sie nie przeniesie i zrobimy to zaraz po powrocie. Bo po co przed zaraz wynajmowac mieszkanie i placic wiecej o wiele przez 2 tygodnie naszej nie obecnosci, jak po powrocie jeszcze kasa wieksza sie odlozy za te dwa tygodnie urlopu a w pl juz wiele wydawac nie bedziemy ;-)

Ja znowu bo dluuuugim spacerku po lesie, przecudowna pogoda ;-)

Do góry