reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
t_noc_poslubna_869.jpg ta nie będzie uciskać brzuszka :-D

Mini wow masz rację popieram :)

Ja swoją noc poślubną przetańczyłam a poranek przespałam :) jak kamera poszła zaczeliśmy pić no i :) jakoś tak wyszło :) w ogóle po ślubie w sypialni to się dopiero z mężem w podróży poślubnej spotkałam ;) to była jakaś 4 doba małżeństwa :) wcześniej wesele, poprawiny, szykowanie się do wylotu i podróż ;) takie ot noce ;)

oj kobitki juz szalejecie na całego :rofl2: coś mi się zdaje, że dzisiaj to będzie poczytny wątek - oby administratorzy nie zaczęli go cenzurować :-p
a nie posiedze, bo mała mi się rozłożyła, kaszle na całego i gorączka pod 39 podchodzi, więc ciężka nocka przede mną, a rano pewnie do lekarza... chyba sie wczoraj w przedskzolu załatwiła, bo nie grzeja i było bradzo zimno a ona pół dnia latała w mokrych spodniach bo sie osikała i babki poźno się zorientowały...

Tunia udanego wieczorku!

Lina super:-)moj panienski planowalam bardzo dawno temu wogole mialam w planach brac slub konkordatowy, ale ze wyszlo jak wyszlo i jestem bardziej szczesliwa jak bym byla pewnie wtedy:-)no i czekamy na malenstwo ktore samo sie zaplanowalo wiec szczescie jest podwojne:-D

trochę padnięta jestem ale jestem :-)
a ponoć sex w ciąży jest lepszy :-D ostatni wyczytałam że od 18-tego tygodnia ;) więc ja jeszcze czekam ;-)

reklama
Do góry