reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Heja laski
ufff w koncu doczytalam wszystko!
ale jaja:-D tez mialam dzis pieczarkowa, pychaaaaa mi wyszal, taka na szybko, ale super, zjadlam 2 miseczki (jak na moje mozliwosci ciazowe to mega dawka), ale teraz ktoras tu, zdaje sie Lina, narobila mi smaka na salatke z pomidorow, mysle, ze jeszcze przed Karmi sobie zrobie:-)
moje juz wyjelam z lodowy, bo je mroze od tygodnia ponad
Zobacz załącznik 397679
jak ja sie dzis wypuscilam z domu do Pepco tylko po czajnik (fajny jest, w promocji byl, taniuskoooo, zaczynam oszczedzac na pradzie:-)) to wydalam 150 zl:szok:, kurde to juz wole siedziec (lezec) w domu i nie wydawac kasy w ciezkich czasach, ale wiadomo nazbieralo sie; to fajne kapciuchy dla Julii, a to swietny sweterek dla mnie;-) i zdziwko lekkie przy kasie:eek:
pozniej oczywiscie doczlapalam sie do kumpeli, tam pojadlam, polezalam:-D i dalej czlapalam po mala do przedszkola i tak dzien zlecial.

cos mialam pisac, ale tyle sie Was naczytalam, ze wszystko mi sie pomieszalo:eek:

Hehehe Mini żebys bliżej mieszkała podejrzewam żebyśmy psiapsiółami zostały ;)

Tunia szykuj się szykuj :) zdjęcie masz?? :D

Umiecie się bawić w programach typu photoshop ?? (nie wiem nawet jak to się piszę ) może zabawimy się w najlepszą stylizację Tuni z okazji panieńskiego :D tylko byś nam musiała zdjątko udostępnić jakieś :D

Nusia podziwiam... ja bym nie dała rady...

Ajako smacznej sałateczki życzę w takim wypadku :)

Ostatnia edycja:
Zdjęcia nie mam:-)ale moze opisze jak wygladam:-)piamka niebieska w kropki(pewnie znana ze zdjec z brzuszkiem:-)koszulka i gruby sweter, wlosy zwiazane do gory wiec wygladam calkiem szalowo, no jak to na panienskim:-D:-D:-D

To co dzisiejszy wieczór proponuję spędzić z klasyką filmu nadając mu jako temat przewodni:

"Łoj córuś moja córuś, Ty już długo panienką nie będziesz..."

reklama
Do góry