reklama
cytrusowa85
Fanka BB :)
wcinajac parówke....sio na porodówke .... oj dziołchy
Kathinka agentko Ty
inamorate zapraszam wlasnie jem parowy
Oj dziewczyny bylo super jak bylysmy w ciazy jest co powspominac no i te parowki za kazdym razem przypominaja mi o was :*
No ale teraz przyszedl temat tipsow solarium ha no i seksu
inamorate zapraszam wlasnie jem parowy
Oj dziewczyny bylo super jak bylysmy w ciazy jest co powspominac no i te parowki za kazdym razem przypominaja mi o was :*
No ale teraz przyszedl temat tipsow solarium ha no i seksu
karolina2207
Zaciekawiona BB
No to wesoło macie :-)
Angel.
Zwierzoholik;)
O jestescie tu Sluchajcie ja mam dezaktywowane konto na fb, ale specjalnie dla was zalozylam nowe by miec dostep tylko do tego co najwazniejsze na fejsie)
Problem w tym, ze wyslalam wiadomosci do Agi i Kasi P. i widze, ze nie odczytaly. Sprawdzilam wyslalam do m i tez nie ma, wiec nie wiem o co chodzi.. Mozecie mnie znalesc i dodac?
Angel Dharma i zdjecie Buby profilowe ( wbrew pozorom jest kilka takich osob z indonezji ;D )
Alee widze tu tez macie wesolo;D Ide czytac co wymylilyscie ;-)
Problem w tym, ze wyslalam wiadomosci do Agi i Kasi P. i widze, ze nie odczytaly. Sprawdzilam wyslalam do m i tez nie ma, wiec nie wiem o co chodzi.. Mozecie mnie znalesc i dodac?
Angel Dharma i zdjecie Buby profilowe ( wbrew pozorom jest kilka takich osob z indonezji ;D )
Alee widze tu tez macie wesolo;D Ide czytac co wymylilyscie ;-)
Amandla
Fanka BB :)
ale tutaj wesoło, prawie jak na fb
"nowe" dziewczyny nie martwcie się, jak ujawni się jeszcze przynajmniej dwie-trzy dziewczyny, które do tej pory nie miały odwagi do nas dołączyć, to pewnie Was zaprosimy do nas na FB, ale pięć nowych ( z wami łącznie) to absolutne minimum, odwagi:-)
"nowe" dziewczyny nie martwcie się, jak ujawni się jeszcze przynajmniej dwie-trzy dziewczyny, które do tej pory nie miały odwagi do nas dołączyć, to pewnie Was zaprosimy do nas na FB, ale pięć nowych ( z wami łącznie) to absolutne minimum, odwagi:-)
reklama