reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Ulala :D ale się tu podziało ;) ja Wam powiem, że już myślałam, że na fb mnie nie przyjmą. Dopiero po 5 podaniu z prośbą, sptawa została rozpatrzona pozytywnie ;)

Kathinka agentko Ty :-D
inamorate zapraszam wlasnie jem parowy:-D

Oj dziewczyny bylo super jak bylysmy w ciazy jest co powspominac no i te parowki za kazdym razem przypominaja mi o was :*

No ale teraz przyszedl temat tipsow solarium ha no i seksu:-D:-D:-D:-D

O jestescie tu:) Sluchajcie ja mam dezaktywowane konto na fb, ale specjalnie dla was zalozylam nowe by miec dostep tylko do tego co najwazniejsze na fejsie;))
Problem w tym, ze wyslalam wiadomosci do Agi i Kasi P. i widze, ze nie odczytaly. Sprawdzilam wyslalam do m i tez nie ma, wiec nie wiem o co chodzi.. Mozecie mnie znalesc i dodac?
Angel Dharma i zdjecie Buby profilowe;) ( wbrew pozorom jest kilka takich osob z indonezji ;D )

Alee widze tu tez macie wesolo;D Ide czytac co wymylilyscie ;-)

ale tutaj wesoło, prawie jak na fb:)

"nowe" dziewczyny nie martwcie się, jak ujawni się jeszcze przynajmniej dwie-trzy dziewczyny, które do tej pory nie miały odwagi do nas dołączyć, to pewnie Was zaprosimy do nas na FB, ale pięć nowych ( z wami łącznie) to absolutne minimum, odwagi:):-)

reklama
Do góry