reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Ulala :D ale się tu podziało ;) ja Wam powiem, że już myślałam, że na fb mnie nie przyjmą. Dopiero po 5 podaniu z prośbą, sptawa została rozpatrzona pozytywnie ;)

Kathinka agentko Ty :-D
inamorate zapraszam wlasnie jem parowy:-D

Oj dziewczyny bylo super jak bylysmy w ciazy jest co powspominac no i te parowki za kazdym razem przypominaja mi o was :*

No ale teraz przyszedl temat tipsow solarium ha no i seksu:-D:-D:-D:-D

O jestescie tu:) Sluchajcie ja mam dezaktywowane konto na fb, ale specjalnie dla was zalozylam nowe by miec dostep tylko do tego co najwazniejsze na fejsie;))
Problem w tym, ze wyslalam wiadomosci do Agi i Kasi P. i widze, ze nie odczytaly. Sprawdzilam wyslalam do m i tez nie ma, wiec nie wiem o co chodzi.. Mozecie mnie znalesc i dodac?
Angel Dharma i zdjecie Buby profilowe;) ( wbrew pozorom jest kilka takich osob z indonezji ;D )

Alee widze tu tez macie wesolo;D Ide czytac co wymylilyscie ;-)

ale tutaj wesoło, prawie jak na fb:)

"nowe" dziewczyny nie martwcie się, jak ujawni się jeszcze przynajmniej dwie-trzy dziewczyny, które do tej pory nie miały odwagi do nas dołączyć, to pewnie Was zaprosimy do nas na FB, ale pięć nowych ( z wami łącznie) to absolutne minimum, odwagi:):-)

reklama
Do góry