reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Dziewczyny zabijcie mnie!
Nie miałam jak do Was dołączyć, bo Lena urządziła nam taki koncert, że do 3 w nocy dyndaliśmy ją na zmianę z M. Uspokoiła się dopiero po dawce ibum. Teraz zbieram się i lecimy do lekarza, bo boję się, że się rozchoruje na samo wesele.

Przepraszam Was baaaardzo i dziękuję za życzenia!
Wstyd mi ;(

Jasne Marusia Ty tam na Lenkę nie zwalasz dałaś pewnie czadu wczoraj :p

Ja tylko na sekundę pochwalić się,że wczoraj o 23 przyszedł na świat Aleksowi brat, moja bratowo urodziła chopaka,malutki bo ok 2 kg waży
Matko jak się cieszę strasznie łaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

atomowka- dałam czadu, tak że aż mnie ręce bolą od noszenia Leny :D

Wróciliśmy od lekarza i pomimo, że Lena ma katar to pani doktor nie zauważyła nic niepokojącego. Powiedziała, że prawdopodobnie to przez zęby. W razie W daję Małej vit.C, a gdyby powtórzyła się sytuacja z nocy to mogę jej podać ibum.

I z rana leję każdemu po kolejeczce!
Zobacz załącznik 490477

Witajcie , wpadłem sie przywitać i powiedzieć ze jestem tak ostatnio zalatana, zaczęłam sprowadzać buty "Bartek" do uk tak więc muszę rozbijać interesik a to wymaga czasu ;)
Przepraszam bardzo ze tak z doskoku tylko , mam nadzieje ze niedługo sie unormuje , tylko teraz takie szaleństwo zeby wszystko ogarnąć.

Amandla pracujesz? Wow, na sprawy Chodzisz a więc jesteś prawnikiem? Adwokatem? Sędzia ? ;-)

Ktoś sie chajta? Jeszcze nie doczytalam - wstyd mi ;(- ale najlepszego i słodkiego miłego życia ;-)

Atomowka maleńki ten chłopiec fakt ale najważniejsze ze zdrowy ! :tak: wrzuć fotkę jak będziesz miała chwile , ale fajnyche są takie malucie ... A nasze to już smoki duże ...

Pozdrawiam kobitki i miłego dnia !!!!

Witam się.

Ją dzis wstałam z ogromnym bólem głowy. I cały czas chodzę śnieta. Nie wiem czy to ta paskudna pogoda tak na mnie działa czy to skutki wieczoru panienskiego. ;-)

A i dowiedziałam się że będę ciocia ;-) taka z prawdziwego zdarzenia ;-) i Jaś będzie miał towarzyszą do zabaw na rodzinnych imprezach ;-)

Dobra uciekam bo Jaś ma dzisiaj tak rano dobry humor jak ja czyli wisielczy.

dzien dobry

ja wczoraj poleglam z telefonem w reku.

wnuczek z babcia na spacerze a ja mam randke z lakatorem. za 3 tygodnie ide na wesele wiec trzeba otworzyc produkcje:-) potem d luga kapiel i trzena bedzie zmienic babcie bo do pracy idzie.

amandla - podziwiam ze tak wczesnie do pracy wrocilas.
marusia- cale szczescieze nic malej nie jest oprocz kataru. a marudna na pewno przez zeby

pinula- gratulacje ciociu:-) u mmnie pogoda sloneczna cale szczescie

atomowka - naprawde chlopec malusi ale wszystkiego dobrego dlabratowej i malego

reklama
marusia ale wszystko sie wyjasnilo i wiesz ze jest zdrowa
atomowka super braciak:)ale tyci-urodzil sie w terminie?
agusia no to biznes bedzie kwitl
My sie lepnimy(mala wstanie to idziemy na spacerek)Wczoraj bylam w centrum spotkalam kolege zaglada do wozka gratuluje mi i patrzy na brzucho i mowi o i juz nastepne w drodze:( no mega przykro mi sie zrobilo bo staram sie by cos spadlo ale jakos nie chce.

Do góry