czesc
maluch na macie cieszy sie do lusterka, ale pewnie juz niedlugo, bo max 10 min wytrzymuje.
vill- o kuleeee co tam wyszlo w tym moczu??
zapas pieluch imponujacy! i podziwiam za pampersa! mnie pampersy w ogole nie podpasowaly, zuzylam ten zapas co mialam i nie mam zamairu ich wiecej ogladac, juz teraz wiem czemu cale zycie uzywalam przy Julce Huggisow (czy jak to sie tam pisze
) a teraz cudne, niezastapione sa Dady!
Maria, Kasiulka- serio tak zimno w stolycy?? szok!
Kasiulka- bo chyba cos przegapilam; z jakiego powodu ta rehabilitacja??
a te autobusy to niech je szlak!
u nas niby niskopodlogowe, a jak kretyn jedzie jakis durny co 30 lat temu dostal prawko, to nie wie, do czego to sluzy to niskopodlogowe! juz mi sie tak kilka razy zdazylo, specjalnie sprawdzalam time, kiedy to jedzie, a on duren nie podjedzie do kraweznika tylko pol metra od kraweznika i wez sobie tu wskocz z wozkiem!
i co mi po tej niskiej podlodze jak i tak musi ktos pomoc?!
teraz to ja w ramach ruchu to sobie wole isc na piechotke do centrum i juz mam taka wprawe, ze zapylam jak dzika
ale rozumiem, ze u Was w Wa-wie odleglosci sa zbyt wielkie.
i zycze, zebyscie mieli rozumniejszych kierowcow!
a co do pomocy przez kierowce, ze niby ma obowiazek....taaaa, jeszcze duren stary patrzy,zebys szybko wlazla i prawie drzwiami mi d... przycisnie, juz to widze jak sie dzwiga,zeby mi pomoc yhmmm
a co chrzcin; ja tam jakbym miala miec jakis problem z ksiedzem to bym zrobila jak radzi vill, powiedzialabym nie to nie, ide do innego ksiedza i juz! akurat u ans to jest w czym wybierac, bo co krok to kosciol w tym miescie!
kurde co za cwaniak; odwrocil sie na plecy i patrze co tak cicho, a ten na TV zerka nooo cwaniaczek!
laski ja jeszcze chwilke posmece o tej wadze
bo nerwa mam!
od tygodnia staram sie jesc co te 3-4 h, male, zdrowiutkie porcje, dzis wchodze na wage, a tam 1kg na plusie
no rozumiem, ze nie schudne w ciagu tygodnia, ale zeby jeszcze przyrost??
w zyciu chyba nie schudne te moje 6 no teraz juz 7 kg
ja to bede miala biegun zimna juz niedlugo, jak pojedziemy do Belgii, wstretny ten klimat tam jest!
dobra ide mlodego od Tv odciagnac.