nusia181
Fanka BB :)
Niusia a czemu nie pijesz "gazoli" jeśli chodzi o dietę to są dietetyczne ja nie umiem sobie odmówić będę szersza niż dłuższa ;(((
napoje gazowane sa wzdymajace i dlatego nie pije, żeby małego brzusio nie bolał.
Nocka w miarę dobra:-) ja już po śnaidanku. Synuś usnął i mam chwilkę.
Dziś muszę wypełnić dokuemnty do paszportu i muszę robić irlandzki bo do polskiej ambasady sa takie długie kolejki ze masakra a lece do Polski na początku lipca.
Pogode wczoraj mieliśmy cudowną, cieplutko, słoneczko a dziś pochmurno juz i deszczowo.
Dziewczyny czy wasze maluchy też tak sa zainteresowane rączkami?? Moja pcha całe łapki do buzi i nie wiem czy jej wyciagac czy nie?
moj synek też pcha łapki do buzi i lubi ssac. nie wiem czy dziąsła go juz swedza, czy głodny czy po prostu poznaje. Ale nawet po jedzonku wkłada raczki
vill- super ze wyjazd się udał
Aina, atomówka, kasiulka- i u mnie czasami wózek mało atrakcyjny. W sklepie to musimy trzymac go na rekach i to przodem do świata
Agusia- mój obudzil sie o 6 wyspany,a rodzice wygladali jak zombi jeszcze wiecmaz właćzył suszarke, ja głaskałam go po brewkach i tak nam usnał jeszcze prawie na 1,5 godiznki:-)
W ogóle muszę kupić jakąs sukienke na chrzciny( robimy w lipcu) ale taką zebym mogła spokojnie karmic piersia.A jeszcze takiej tu nie znalazłam...