reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
kasiulka no ty przedemna urodzisz ;-) tez 2 dni ci zostaly ;-) a u mnie sie moze na 2 tyg przeniesc... bo od terminu mowia 2 tyg przed i 2 tyg po ;-) wiec max 2 tyg jeszcze no ja nie wytrzymam tyle...

Monika to po 4 zeta paczka, spoko Ci wyszło:)
Mata znam ten ból... mnie tez "zyczliwi" otaczaja.. "i jeszcze nie rodzisz????"

Atan ja myślę, że nie urodzę za 2 dni, wezmą mnie pewnie na ktg, usg i puszczą, przynajmniej taki mam feeling

A chusteczek mam przeróżnych 1op. Huggies, 1 op. Nivea, 4 op. Pampers, 2 op Dady, zobaczymy które mi podejdą, mam nadzieję że Dady :-)

Ale Wy dzisiaj piszecie no szaloooooooone :-D Ja chusteczek też nakupowałam jak potłuczona pampers, dady, babydream i bambino a co będę sobie żałować :-D

Lina kochana dawaj znać co i jak może faktycznie jedź sprawdź żebyś się nie martwiła, a na siłę zostawić Cię nie mogą. Jak będą chcieli to dzwoń wpadniemy z Tunia na ratunek :-D:-D

A jak tam Ivi cisza widze ... kciuki mi zsinieją ! :-p

A ja dostałam właśnie kilka SMsów z gratulacjami :-D:-D:-D hahaha nawet nie wiedziałam że już urodziłam :-D:-D

kasiulka ahia a ja myslama ze bedziesz miec cc za 2 dni a kto mial miec cc i kiedy bo sie zgubilam...

nie bylo mnie pol dnia i niewiem co tam z ivi atan sie odezwala :) a net mi tak dziala jak by nie mogl i niemoge cofnac stron zeby nadrobic mozecie mi powiedziec co tam u ivi i wogule ktoras bierze ??

reklama
Do góry