reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

marzenka no to masz nieciekawie z tym spaniem, ja tam w sumie połamana nie jestem bo mamy duże łozko, ale nie śpie dobrze bo ciagle mam właczona czujke , a dwa ze albo sie budze bo smoczek pod zebrami albo noga pod plecami i tak ciagle coś hehehe

dziewczyny dostalam dzisiaj tą slynną gazetke z kuponami lekker in het leven, aż 3 kupony na pampersy

Robale z całym szacunkiem, ale nie wiem kiedy ostatni raz napisałaś post na forum i w ogole Ciebie tu ostatnio nie ma a pierwsza wyrywasz sie do głosowania hehehe niech sie wypowiadają osoby ktore uczestniczą w życiu tego forum a nie jak Filip z konopii

Spoko , sorki za zamieszanie ;-)

reklama
Ja to ledwo dzis wyrabiam.....okres przyszedł i się morduje na ten upał:wściekła/y::angry:
Dzieciaki też odczuwają skutki upału, bo jeść coś nie chcą.
Ja dziś strajkuje i na obiad będzie pizza! W sumie mój Ł ostatnio mi powiedział, że jak mi się nie chce gotować to mam nie gotować i dziś akurat nie mam weny na stanie przy garach i pocenie się nad nimi.
Już się doczekać nie moge przyszłego tygodnia:-)

Mamo z tą urodą małej to sama nie wiem po kim ją ma....jedni mówia, że to cały Ł a drudzy, że do mnie podobna....ja tam twierdze, że z Ł ma więcej.....ale słodka jest jak mamusia:-)

Milka to super, że Twoja mała śpi w swoim pokoju. Nie będziesz mieć problemów z oduczaniem od wspólnego spania. I aż 8 ząbków:szok: to dużo! Moja ma narazie 6 i już jakiś czas wychodzi 7 i się przebić nie może.......

Jak Karol był malutki to kładłam go ze mną w łóżku bo tak było mi wygodniej. Ciągle się budził na jedzonko i płakał i miałam go pod ręką i tak się przyzwyczaił. Jak przyjechaliśmy do mojego Ł do Nl to spaliśmy w trójke i później to juz uciążliwe było. Jak Karol był już większy to rozpychał sie, a my ściśnięci jak sardynki na samym końcu łóżka....mój Ł się wkurzał że nawet się ze mną popieścić wygodnie nie może:-)Wyprowadziliśmy go z łóżka jak miała 2 latka. I przy małej to obiecałam sobie, że będę ją uczyć w spania w łóżeczku i nie wyszło do końca tak jak chciałam. czasem potrafi przespać całą nocke, a czasem z nami chrapie. Ale wole jak sama śpi, bo i ona jest bardziej wyspana i my.

Ide coś zjeść......

Ja jestem za tym aby modem został ktoś kto interesuje się forum, każda z nas ma dzieci i żadna nie siedzi w sieci non stop, niektóre pracują ale większość zawsze znajdzie czas aby napisać chociaż głupie dzień dobry i podzielić się dobrym słowem.
Madzia szkoda ze rezygnujesz.
A dziewczynki z porannej zmiany albo Iskierka, Kasian , berni, marzenka, madi, agss?
Czy Astrid do nas jeszcze zagląda i chciala by się wypowiedzieć? Czy kogos pominelam? Prosze aby kazdy podal kandydatow a potem zaglosujemy, ok?
To nasze forum i nasz interes i niestety z powodu braku moda kilka dziewczyn odeszło :(

Hej hej,
Zaglądam, tylko nie mam weny pisać. Robię na pakowaniu papryki od rana do prawie wieczora (dzisiaj jakimś cudem o 12 mnie i kilka osób puścili). Jak wracam, to nie mam mocy, żeby myśleć. Jestem za tym, żeby modem była osoba mająca sporo czasu i zaglądająca na forum częściej, niż np. ja ;-). Najlepiej ktoś z rannej zmiany :-).

Ayni hehe jestem pracującą mamą i nie spełniam wymogów hehe

a tak serio madi to ja tak samo myśle, nie raz by sie chciało przytulić do męża no i klops, ale własnie to jest dziwne ze raz spi cała noc u siebie a raz cyrki.... zachodze w głowe...najlepsze ze w polsce ma niby spac w lozeczku turystycznym no i sie zastanawiam co to bedzie.... mysle czy by nie rozłozyc go pare dni rpzed wyjazdem i ja troche przyzwyczajać

mnie też sie nie chce gotować ehhh może coś na szybko upichce :)

Zeby nie bylo, ze ja sie pcham na sile, ale ja zagladam na to forum czesciej niz nie jedna z Was:-) Napewno nie bede walczyc. CHcecie to moge zostac moderatorem, jak nie to nie.
To,ze nic nie pisze nie znaczy, ze sie nie interesuje. WIdac, ze i z takiej rzeczy mozna zrobic problem. Kurcze, to nie wybory na prezydenta:-D:-D:-D:-D

Berni mnie ciekawi co Ty za mleko dajesz Alusiowi. To z Kruidvata jest na dluzej niz tylko do roku

Ayni hehe jestem pracującą mamą i nie spełniam wymogów hehe

a tak serio madi to ja tak samo myśle, nie raz by sie chciało przytulić do męża no i klops, ale własnie to jest dziwne ze raz spi cała noc u siebie a raz cyrki.... zachodze w głowe...najlepsze ze w polsce ma niby spac w lozeczku turystycznym no i sie zastanawiam co to bedzie.... mysle czy by nie rozłozyc go pare dni rpzed wyjazdem i ja troche przyzwyczajać

mnie też sie nie chce gotować ehhh może coś na szybko upichce :)

Mojej na szczęście to obojętne, gdzie śpi. Dziwiła się tylko, że turystyczne ma siatkę a nie szczebelki.

W Kruidvacie też jest mleko 3, dla dzieci powyżej roku...z tego, co kojarzę. Ostatnio kupuję albertowe, więc mogło coś mi się pomylić.

Ostatnia edycja:
Moim zdaniem, jeśli Milka chce zostac moderatorem, to oddaje glos na nia, nie chce na sile nikogo wciskać w to...
Sama chyba się do tego nie nadam, bo ja za lagodna jestem :D

Milka dawałam Nutrilon od samego początku i nigdy nie było problem... ta puszka jest inna. dzisiaj nawet smierdzi dziwnie... :/
wyrzuciłam ja bo cholera wie co to...

Madi, wspolczuje @ moja tez się zbliza...:/ jak ja nie lubie tych dni :D

A dzisiaj na deser, zrobiłam sobie blok czekoladowy :D może koras pamięta :) z czasu Pewexu :) ja pamiętam jak babcia mi robia :D a co njlepsze przepis znalazłam na yt co nie trzeba mleka w proszku :) Blok czekoladowy - Video-Kuchnia.pl - YouTube tu jak by ktoras chciała :)

reklama
madziula może rzeczywiście ją przyzwyczajaj powoli, bo wiesz jakie dzieciaki są. Teraz jak byłylismy w Pl to mała w ogóle się przestawiła, bo musiała spać z nami. Nie miałam tam dla niej łóżeczka i upchaliśmy sie jakoś w jednym łóżku. Dobrze, że Karol miał osobne, bo w czwórke to już by masakra była. No dziwne, że raz spią ładnie same a raz nie....mnie się wydaje, że to przez zęby. Mam nadzieje, że to się jakoś unormuje, bo chciałabym mieć miejsce dla męża, żeby się czasem pościskać:-)

A co tu takie napięcie?? Spokojnie kobietki:-) Ayni ma racje. Moderatorem powinien zostac ktoś kto uczestniczy w życiu naszego forum. To jest takie nasze miejsce, taki azyl gdzie dzielimy sie ze sobą radościami i smutami i pomagamy sobie kiedy trzeba....rzadko się spotyka tak fajną i koleżeńska atmosfere...:-)Mam nadzieje, że uda nam się utrzymać jak najdłużej i zadbajmy o to. Każda z nas która zagląda tu codziennie nadaje sie na moda.
Mamo a Ty gdzie? Może ty byś została modem?:-)

Do góry