reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Astrid i co spała tylko na tym materacu co jest do łozeczka? ten deskowy???

mleko 3 z kruidvata jest do 18 miesiaca :) o jak dobrze ze nie bede musiala zmieniac bo np nutrilon jest do 12 ... :)

madi no niestety w pl maja takie małe wersalki ze nie wyobrazam sobie zebysmy spali w 3 na tym, jak w 2 jest ciasno...

ja czegoś nie rozumiem, jeszcze nie dawno trzeba było Was namawiać na jednego posta dziennie, a jak pojawił sie temat moderatora to nagle wszyscy na hurra sie odzywają... to jakieś wyścigi??? wybory prezydenta to pikuś przy tym co tu sie dzieje

Ostatnia edycja:
reklama
Berni moze sprobuj dac mleko 3 z Kruidvata. Niby bardzo podobne do Nutrilonu.
Wiecie co, ja rezygnuje z kandydatury:tak:;-) Nie chce robic zamieszania.....nie wiedzialam, ze to taki problem. Do tej pory moderatorem byly dwie kobietki, ktorych niektore wcale nie znaja i bylo ok hehe :-)

berni smaka robisz tymi słodkościami.......:-) Dawaj kawałek....! Ja ostatnio, chyba w niedziele zrobiłam z Karolem pyszny deserek....lody 3 smakowe+goferek+kawałki pomarańczy, jabłka i bananów.....mniammmmmmmmmmmm!:-)

Ruch jak na targu :D

Madi,mmm tez pyszności :)Zapraszam! będzie do kawki :) ja nie tak dla siebie jak dla mojego, on za słodkościami to strasznie a chudy jak patyk :/ zebym ja tak miała...
Tez ograniczam słodycze, wogole wszystko ale raz się zyje, nie będę wiecznie na diecie :D
I tak nie jadam smazonego,slodkiego, nie sole, nie pije napojow.. starczy :)

Milka teraz już raczej nie będę podawac Alkowi mm bo ladnie przyjal z kartonu, zadnej negatywnej reakcji (jak na razie) :)

reklama
A ja ograniczam słodkie i cicho liczę, że coś tam schudnę :-D.
Ty sie juz o to nie martw, przy takim wymiarze godzin poza domem pewnie nieco zrzucisz ;-) Jak sobie radzisz? Jak praca? Ujdzie?

No to pochwale sie moim arcydzielem buhaha, wszystko razem zajelo mi chyba z 3 godziny, ale jakos lepiej sie czuje, niz mialabym mu kupic kolejny perfum czy nie wiem co jeszcze.
1069821_10201518997040732_2131947450_n.jpg

czy wasze maluchy tez takie marudne dzis byly? :baffled: moj tak marudzil,ze Bogu dziekowalam, ze mam brata w domu, co go zabawial... Wszystko na nie...

Załączniki

• 1069821_10201518997040732_2131947450_n.jpg
    1069821_10201518997040732_2131947450_n.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 41
Do góry