reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Ayni ale ty tworcza jestes :) super prezent taki na prawde od serducha :) moze bede skladac zamowienia u Ciebie na rozne okazje :)

Ja mam dzisiaj przerabany dzien....raz-moe dzieci dzis przechodza samych siebie-w zasadzie przechodzily-bo juz na szczescie spia...

dwa- nie dawno dowiedzialam sie ze pewien chlopczyk ktorym moja sasiadka do niedawna sie opiekowala (2 latek) wczraj wypadl z balkonu z 2 pietra-lezy w rotterdamie na intensywnej z rozwalona czaszka :(:(:( dzwonilysmy do mamy jego bo dobrze sie znamy ale telefon jej padl i nic sie nie dowiedzielismy tylko tyle ze wybudzil sie ze spiaczki i zyje. moze jutro bedziemy cos wiecej wiedziec...nie wiem czy dzis zasne :( wspial sie po workach na smieci i wypadl :(:(:(

a trzy-mam do was pytanie- moze ktoras z was sprzedawala mieszkanie w pl? ja mam do sprzedanie pilnie mieszkanie i od 3 miesiecy lipa-jest po remoncie bylo pare osob ogladac ale nic-to jest w zasadzie mieszkanie mojej mamy i ona chce je sprzedac i bratu kupic mniejsze a ona sama chce do mnie przyjechac bo bardziej mi sie tu przyda niz tam bratu.no i moze ktoras wie jak sprawnie sprzedac mieszkanie? nasze jest w 4 agencjach i jakos efektu nie ma...albo taki okres ciezki...

A teraz moze zjem w koncu kolacje bo juz w brzuchu mi burczy

reklama
Dziewczynki chcialam oglosic,ze zglaszam swoja kandydature na moda oraz OFICJALNIE i OSTATECZNIE oddaje swoj glos na Madziule! ( dalam wczesniej na Milke ale sie wycofala) .Mnie jutro ni ma.Z samego rana jedziemy do Hagi do konsulatu a potem mam wizyte w szpitalu u chirurga.Jak wroce do domu popoludniu to sprawdze jak tam glosowalyscie. Oby nie na mnie of kors ;)
Dobranoc! Prosze trzymac kciuki,zeby mnie chirurg nie zmasakrowal.:-D

Dobry wieczor
iskierko no właśnie nie mam płytek instalacyjnych i dlatego jak trzeba juz robic formata to kolega nam to robi za symboliczne piwko.
No pewnie on ma instalki to robi. Musisz sie jednak liczyuc z faktem ze nie jest to oryginalny system i po jakims czasie przy aktualizacjach wychodza rozne "kfiatki":-D. No chyba ze on umie zlamac klucz produktu...
Przeciez Ayni juz jest moderatorem :-):-):-)
No to po co nam drugi????
Dziewczynki, ja juz moderuje jeden dzial na BB :zawstydzona/y: dlatego prosze o kandydatow i ochotnikow. Badzcie pro aktywne, to forum to takie nasze prywatne miejsce na ziemii i dobrze by miec tutaj woznego :tak: Nie trzeba pisac na forum codziennie, kazda z nas jest mama i ma swoje obowiazki, wazne aby zagladac od czasu do czasu i byc w miare sprawiedliwa osoba moim zdaniem.
No nie badz taka - weź drugi dzial....:-D:-D:-D

A teraz na powaznie. Mnie osobiscie nie odpowiada ani kandydatura Milki ani Marzenki - z calym szacunkiem dla obu pan. Generalnie to ja zalożylam ten dział i uwazam, ze powinnam mniec tu najwiecej do powiedzenia. Nie, nie zglaszam swojej kandydatury na moderatora, ale tylko z jednego powodu - jestem niemal 11h poza domem. Przez ten czas nie mam zadnego dostepu do tego forum, a co za tym idzie do jego moderowania....Po powrocie do domu wazniejsze dla mnie jest dziecko niz komputer/internet/forum. I choć zagladam tu codziennie to na moda się nie nadaję.
Podtrzymuje swoj glos na Ayni (Ayni wybacz:-D)

Iskierko skoro masz najwiecej tutaj do powiedzenia to poprostu zostan tym moderatorem,i tak tu piszesz i tak wiec co za problem? przeciez funkcia moderatora nie ograniczy ci kontaktu z rodzina :) wiec nie widze problemu.

JA SWOJ GLOS ODDAJE NA AYNI :)

Ja teraz ide sniadanko robic i kawke...:)

Oj ale się dzień zaczął......mała wstała po 6 i zabawa na całego. Nocka też nie była za ciekawa, bo mała się wierciła i spała z nami, a mój Ł też miał niespokojny sen i budziłam się co 5 minut.......pije teraz mocną kawe, żeby się na nogi postawić.
Mięsko mi się odmraża i dziś robie porządny obiad, bo ta wczorajsza pizza nie była za rewelacyjna.

marzenka zdrówko:-) ja tez tankuje kofeine.

berni tak narobiłaś mi wczoraj smaka tym deserem czekoladowym, że skusiłam się na pożarcie lodów....a miałam słodkiego nie jeść. Ahhhh co tam raz się żyje....:-) A mój Ł to tak jak Twój mąż może jeść każde ilości, ale i tak nie tyje. Chciałabym mieć taką przemiane materii jak on.

mamo daj znać jak tam u chirurga. No mam nadzieje, że Cie nie zmaskaruje:-)A i napisz jak tam Zuzia lepiej już?

Dziewczyny wydaje mi się, że za duże napięcie się tu zrobiło przez te wybory na nowego moderatora i zupełnie niepotrzebnie. Najlepiej jakbyśmy wszystkie wrzuciły na luz i podeszły do tematu na spokojnie.

Hhej

Co tu się dzieje? Niedlugo trzeba bedzie pytac iskierki wlascicielki czy mozna post napisac.

Ja podjelam decyzje i pasuje... Opuszczam to forum... Ale pozostajemy w kontakcie na fb of kors. Proszę o uszanowanie decyzji i nie komentowanie.

Powodzenia w wyborach. Buzka

madzi, szanuje twoj wybor nie dziwi mnie to w zaszdie wcale ale szkoda ze cie tu nie bedzie :(

nie dlugo to chyba kazda stad odejdzie bo zaczyna sie robic neiciekawqie...wiec moze nie wybierajmy tego moda bo nie dlugo bedzie nie potrzebny nam tu wcale

ja tez rezygnuje ze swojej kandydatury na moda,bo najpierw byla prosba o zglaszanie swoich kandydatur a co z tego wyszlo? nie wybory tylko ocenianie czy ktos sie nadaje czy nie,tak to kazda wielce ze nie chce ze czasu nie ma itp ale inne kandydatury beeee wiec mysle ze skoro Iskierka zalozyla ten watek jest tutaj NAJ to niech przejdzie na nia ten obowiazek i wybory sie zakoncza :) zeby nie bylo-nie jestem obrazona haha ze sie nie nadaje na moda bo mi tam wcale nie zalezy-zrobilam to z grzecznosci za prosba pewnej osoby :) a ze nie widzialam w tym nic zlego i problemu zostania takowa osoba to zglosilam sie :)

madi​ u mnie tez nocka nie za bardzo maluchy sie budzily ciagle chyba im bylo za duszno albo cholera wie co,wstali o 7,nie chca nic jesc i ciagle marudza...juz widze jaki ten dzien ciezki bedzie

madzia szanuje Twój wybór i tez żałuje, że Cie tu nie będzie....

Ja nie brałam nigdy udziału w żadnych pyskówkach i przepychankach słownych które miały miejsce na tym forum kilka razy, ale teraz nie moge nie napisac co o tym wszystkim mysle......

iskierko z całym szacunkiem dla ciebie jako założycielki tego wątku, ale każda z nas jest tu równie ważna, bo wszystkie na codzień bierzemy udział w życiu tego forum. Nie rozumiem twojego stwierdzenia, że to ty tu masz najwiecej do powiedzenia.....a co ty tu sama jestes? Gdyby nie reszta dziewczyn to tego wątku w ogóle by nie było. Nikt nie prosił cie o ocene którejkolwiek z dziewczyn. Jak nie odpowiadaja ci kandydatury dziewczyn to sama zostań moderatorem i sama sie nim mianuj. Przez takie komentarze zrobiła sie tu niezdrowa atmosfera i wcale sie nie zdziwie jak frekwencja na NASZYM wątku znacznie sie zmniejszy. Przykre to jest bardzo..........

Witam was dziewczyny,jestem w lekkim szoku co tu sie wyprawia, normalnie piaskownica. :confused:
Jakies obrazanie sie tylko dlatego, ze ktos cos napisal. Nie wyobrazam sobie jazdy autobusem i wysiadki w polowie drogi, bo nie podobala mi sie opinia jednego z pasazerow, albo zwolnienia sie z pracy, bo moj szef ma inne zdanie na jakis temat. Ja juz moze lepiej nie bede tego komentowac.

Tymczasem pochwale sie milym porankiem, bo wyspalam sie az do 9.15 :tak: Ubostwiam za to mojego syna.
Wam zycze milego dnia (tym ktore tu jeszcze sa i sie nie obrazily za opinie kogos tam)

reklama
Laski nie mam pojecia co na obiad robic :( co wy robicie dzis?

Mysle o zurku ale to juz jest ostateczna opcja...kurde no nie wiem sama....ehhh

Wlasnie ogarnelam mieszkanie razem z podlogami...teraz musze zebrac moja ekipe i isc do sklepu...

A i jeszcze pytanko,czy jak zmienilam adres zameldowania to musze osobiscie podejsc do CB do zglosic czy moze oni dostaja takie informacje automatycznie hmm?

Do góry