reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Jesli brak Wam pomyslu na dzien kobiet, to zapraszam do Hoorn. Moze potraktujecie to jako spotkanie forumowe! Bedzie bardzo ciekawy program. Prosze bardzo, takie atrakcje!

DZIEN KOBIET W HOORN 9 marca sobota

Szczegółowy program:

10:00-11:30 Warsztat decoupage dla kobiet - tworzenie świecznika (koszt 7 euro) - Prowadzący: Karolina Waligóra
Założycielka pracowni artystycznej
"Pracowania Waligóra" w Poznaniu

12:00-15:00 Warsztat decoupage dla kobiet - tworzenie chustecznika, serwetnika lub tacy (10 euro) -Karolina Waligóra

15:00-17:00 Warsztat na temat temperamentu dziecka przy użyciu metody MBTI® (10 euro) - Prowadzący: Marta Kochanowska
socjolog, doradca zawodowy
licenjonowany trener metody MBTI
Więcej informacji o MBTI na stronie
www.testyosobowosci.pl

W razie pytań prosimy o telefon: 06-26839478 . Konieczność telefonicznej rezerwacji miejsc (bądź przez FB)!
Do zobaczenia!

mozna tez byc na biezaco na FB:

http://www.facebook.com/WorkshopFactory

reklama
Sencilla mysle ze takie warsztaty to wcale by naszych dzieci nie zxainteresowaly ;-) a mi chodzi o polaczenie przyjemnego z pozytecznym i wlasnie takie zoo to akurat chyba pasuje :-)

No to super, jak pozostale forumki zaakceptuja to bedzie fajnie. Ok lece, bo juz prawie 11 a ja nic nie zaczelam, tylko odpisuje wszystkim na zyczenia slubne :-D

Alexja, bo to sa warsztaty dla kobiet, nie dla dzieci :) DZieci zostaja z tatusiami w domku, a my sie odprezamy :)

O dziewczyny jakbyście się spotykały kiedy już ciepło będzie to chętnie się przyłącze (;
Kasia powodzenia w szpitalu :) My mamy pierwszą wizytę tam 20.03 ciekawam co mi powiedzą.

Astrid ja też wolę żeby mała smoczka cyckała zamiast palców. W końcu smoczek można zabrać, palców jej nie obetnę przecież:cool:

Ayni fajnie jak tak nasze teorie idą w łeb po porodzie nie?:-D Już wiem że ni w chorobę nic nie będę planować.

A nawet nie wiecie jak mnie wkurza już odciąganie mleka... mam wrażenie że nic innego nie robię..

O dziewczyny jakbyście się spotykały kiedy już ciepło będzie to chętnie się przyłącze (;
Kasia powodzenia w szpitalu :) My mamy pierwszą wizytę tam 20.03 ciekawam co mi powiedzą.

Astrid ja też wolę żeby mała smoczka cyckała zamiast palców. W końcu smoczek można zabrać, palców jej nie obetnę przecież:cool:

Ayni fajnie jak tak nasze teorie idą w łeb po porodzie nie?:-D Już wiem że ni w chorobę nic nie będę planować.

A nawet nie wiecie jak mnie wkurza już odciąganie mleka... mam wrażenie że nic innego nie robię..

Ja nie umiałam odciągać mleka...karmiłam bezpośrednio z cycka. Ostatnio odciągaczkę wywaliłam, bo miałam taką zwykłą, gdzieś woda po myciu musiała zalegać i zapleśniała (fuu). Następnym razem zainwestuję w elektroniczną, jeśli będę musiała odciągać.

Agss a ja wiem jak to jest:tak:Ile razy zasypialam przy dojarce:-D Moim dziewczynom w szpitalu juz na drugi dzien wsadzili monki w paszcze i ciagly jak glupie a cyca to nie.Bede miec problem z odstawieniem smoka ale to jeszcze nie teraz.

Dzis jest meksyk,sraja na potege i wrzasku robia,wlasnie mi na plecy wchodza.
Ja juz sie naszykowalam,wozek i torba tez klaar.Potem tylko jedzenie i za godzine ruszamy.Najlepsze,ze czysto sie ubralam a tu brudne lapki od herbatnikow i juz cale gacie upaciane:wściekła/y:

reklama
Ja muszę odciągać i dodawać proszek do mleka... niestety. Mam nadzieję że na wizycie w szpitalu pozwolą mi odstawić to. No ale wątpię że Jas potem będzie chciała ssać cycka i takie błędne koło...
Teraz czasem między karmieniami ją przystawiam i jak załapie to ciągnie ale wkurza się przed tym okropnie. (bo to głodomor straszny... i porcje które kazali mi w szpitalu dawać jej nie wystarczają... a nie mogę wiele więcej jej dać)

Dla bliźniaczek to musiałaś podwójnie odciągać, szacun że tak powiem!

Do góry