reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Witam, ale dzis fajny dzien, ladna pogoda, jakos lepiej sie czuje niz wczoraj w to mrozisko :confused:
Ja tez mam obiad z wczoraj i mam wolne, jutro szybko posprzatam i weeeekend!

Robale jak sie udala rocznica slubu? Pochwal sie co robiliscie i co w koncu ugotowalas!

Karola, mi tez @ nie brakuje, ale jakos bez @ to jak w ciazy ! A ja ciazy kolejnej nie planuje szybko, co prawda nie jestem , ale schiz sie wkreca :-D widzisz, ladnie Ci sie Michas otworzyl, madry chlopiec.

moj A konczy dzis 5 mies :szok: ale zlotko z niego , ciasteczko

reklama
Ayni wszystkiego dobrego dla A :), jeszcze miesiąc i pół roczku :D

A nam super zleciało, zrobiłam śniadanko, zadzwonili rodzice z życzeniami, rodzeństwo pozapominało o nas hi hi później M zrobił spaghetti ja w tym czasie tort w kształcie serce zrobiłam. Później spacerek i jakoś zleciał dzień, wieczorem zrobiłam kolację, wieczór nastrojowy :-D, a zrobiłam wołowinę na sałacie, obok mozzarella z pomidorkiem, do tego oliwki nadziewane serem i bułka, oczywiście nie zabrakło winka. a później to wiadomo hihi.

Ayni duzo usmiechu dla Adasia i caluski od eciotki:tak:
Robaczku no wiadomo ,wiadomo hihihihi:tak:;-):-D kolacja pyszna ,az chyba dzis sobie mozzarelle zapodam;-)

Oooo Robale, to wolowinka na niego moze tak podzialala ! Ja mam tez wolowinke w zamrazalniku, juz pokrojona na gulasz , ale za mna chodzil, chyba z 2 miesiace nie jadlam, a uwielbiam!

Agss co tam u was ?

Witamy

u nas w końcu weekendzik sie rozpoczął:) mam nadzieje ze jutro bedzie ładna pogoda bo mam ochote isc na spacer z dzieckiem :)

Bry, u nas też prawie weekend, zamierzamy sobie przemeblowanie zrobić. M mnie tak często ostatnio mnie klepie po tyłku, no czasem śpię a on klepie, jakie to wkurzające :-D, też wasze chłopy tak Was klepią?

Dzien Dobry!
Robale ,zalisz sie czy chwalisz???:-D
U nas kolejny dzien zaczety od klotni,znowu bede gadac tylko do dzieci.
Wam zycze milego :tak:

hejka

hahahah dobre dobre....

Robale ahh gdyby ludzie tylko takie problemy mieli to ten świat by inaczej wyglądał...

Mamo MiZ kijem go , kijem.....

ja sie wybieram do miasta a tu dziecko mi komara strzeliło .....

reklama
Do góry