reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

RObale a czasem i tak, ale czasem i uczciwi po dupie dostaja za to ze sa uczciwi..... hehe

własnie wrociłysmy... dotlenione.... ahhhh pora na nic nierobienie :)

reklama
Hej.
Ja też już w domu, dzisiaj o 14 wróciłam... Jasmine przenieśli do wiegje ale ma podejrzewają żółtaczkę więc może będzie musiała wrócić do inkubatora i pod lampy. Niestety...
A dzisiaj pierwszy raz była kąpana :)
No i nasz szpital ma opcję baby in beeld, mogę sobie podglądać Małą przez neta.

Agss super:* teraz to takie dogodności że szok!!!! dzieciątko podglądać , co za luksusy :)

moja też miała mocną żółtaczke ale na szczescie nie przeszło granicy i nie musiała jechac pod lampy ale prawie prawie....

Agss nie ma to jak w domu! Oby JAsmine szybko dolaczyla.
Moze beda lampy a moze nie,badzmy dobrej mysli ,ze jednak nie!
My kapalismy dopiero po 2 tygodniach gdzies...a baby webcam tez byl,ja mialam nad lozkiem w szpitalu telewizor i tam moglam podgladac dzieci i of kors w domu przez neta!Super sprawa te kamerki,nawet dalismy haslo i login rodzince w Pl i oni tez ogladali ale na zmiane,bo obraz szedl tylko do jednego usera.

U nas od dwoch dni tragedyja!!! Zalozylismy bramke i ZiM nie moga wchodzic do kuchni.Klecza pod tymi szczeblami ,szarpia i rycza ,bo chca do kuchni wejsc...:crazy:

Agss, glowa do góry, moja miała duza żółtaczkę przez co ciągle przekładali jej wyjście do domu no i ciągle spala przez co jedzenie podawali jej sonda a mimo to do lamp nie położyli :) i kamerkę też miałam, ale niestety działała tylko w szpitalu :/ także oglądałam Ja tylko dwa dni, ale zdjęcie pamiątkowe w tv szpitalnym ma i to niejedno :) w końcu w PL taka technika będzie może za 10 lat wiec jest co pokazywać :p

Witam sie po pracy :eek:
AGSS My tez mielismy kamerke i moglismy podgladac Tymusia.Tez mial zoltaczke ale lekka i nie trzeba bylo lamp.Cos czuje ze za niedlogo twoja mala bedzie z toba w domku.Napewno nie bedzie tam tak dlugo jak na poczatku mowili.Poki co odpoczywaj po porodzie bo jak mala bedzie juz z toba to nie licz na przespana nocke:laugh2:No ale chyba nie mozesz sie tego doczekac:tak:
Dobrej nocki dziewczeta.

Co tam,jak tam?
Ja wyspana, wypoczeta, zadowolona,niech to tylko jeszcze wiosna przyjdzie, to bedziemy szalec.

Adas wczoraj wlepial oczka w sarenki, mewy i kaczki, byl bardzo zdziwiony, ze poza naszym kotem istnieja inne futrzaki.

A tu co taka cisza? Smuty walicie ? :-)

hejka laski
az zyc sie chce, slonko:-)

mamozm ty to masz ciekawie z laskami hihihih

ja chalpke ogarnelam, pozmywalam, ugotowalam obiadek, 2 pranka powiesilam, jedno poskladalam i mam 5 min dla siebie:-)

normalnie wiecie jak sie wkurzylam, co miesiac z konta sciagaja mi za neta a ciagle przychodza jakies ponaglenia i dzis siasdlam i wszystko spr i te debile naciagneli juz nas na 134e, musze do ksiegowej zajechac niech dzwoni, no debile normalnie, burdel maja i tyle, a.............
jeszcze z kober rachunek przyszedl na 416e zkad oni to wzieli z kosmosu czy co tez trzeba wyjasnic:nerd::no:

no lece bo bobo sie budzi, jedzonko i spacerek za chwilke:-)

My tez ostro spacerujemy!Dzis 2h ,nogi mam w D. Wczoraj w kinderboederij byly pierwsze proby karmienia sarenek i kozek ...hmmm...:-D najpierw chlebek do swojej buzi a potem dopiero z mamy pomoca dla kozy...byl strach a potem smiech.Zuzia no problem a Marta jak jej koza chleb z reki wyjadla to sie wkur*** nawrzeszczala na nia po swojemu i walnela w pysk :-D Potem gonily koguta,dobrze ,ze mialam kolezanke do pomocy:tak:

Ewela moze jutro cos wypijemy?? Drynde z rana do Cie.
Tez robie obiadek ale mam ochote na ciasto ale zapomnialam kupic cukru i proszku do pieczenia nie bylo:dry:

AGSS jakies newsy od Jasmine?? Czekamy na wiesci.Caluski dla malenkiej od e-ciotki Kasi.

reklama
ewelinka , zrob screenshot (zrzut ekranu) wszystkich wyciagow i wyslij na obsluge klienta , po co ksiegowej placic :-)
nam w grudni przyszedl list z RWD czy jak im tam, ze motor nie ubezpieczony i ze nam naloza kare 300 eur , ja juz malo co w konwulsje nie wpadlam, ubezpieczyciel nie ma w ogole infolinii bo to ubezpieczalnia taka przez internet i mysle, no pieknie 300 eur nie nasze. Oczywiscie RWD nie chce zielonej karty tylko verklaring od ubezpieczyciela. Wiec my maila piszemy, i okazalo sie ze blad byl na stronie i pomylkowo ubezpieczylismy motor od 2014 roku :-D na szczescie ubezpieczyciel sam sie skontaktowal z nadzorem i zlikwidowali ta smieszna kare... Ale tu trzeba wszystkiego pilnowac.

Ja mam kartke na tablicy korkowej co i kiedy pobieraja i skreslam, czy juz pobrali , sprawdzam na internetbanking czy wszystko wporzo stoi. Bo jak sie raz juz czlowiek wkopie w incasso to juz pozniej w sandalach caly rok bedzie chodzil . :baffled:

Do góry