reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
milka no no mala rosnie jak na drozdzach, ja jutro do cb uderzam, zobaczymi co i jak

a wk......a jestem przez mojego, czasami mam wrazenie ze jestem tylko od prania,sprzatania i gotowania a i od wychowywania dzieci. nie mam prawa byc zmeczona i jeszcze mam byc sex maszyna.:eek: a ten jak jest zmeczony co caly dzien na kanapie przelezy i gowna noga nie kopnie.
czasami przerasta mnie to a dzis jest ten dzien:angry:

no to mi ulzylo z deka

agss jak tam?

AGSS spokojnie bedzie dobrze.Ja tez zaczelam rodzic w 35 tyg ale tak sie wystraszylam ze ponosilam malego do 36 tyg.Twoje dziecko jest juz w dobrej kondycji nie martw sie.Wiem ,ze cie to zaskoczylo mnie tez ale wszystko sie ulozy.Trzymam kciuki.:-)
Oj az mi sie wszystko przypomnialo chwile grozy.Dzieki Bogu zyjemy:tak:

ewelinaaa no to wyrzuciłaś co Ci leżalo... czasami to tak jest z chłopami... chodź mój mnie czasem wkurza to nie moge w sumie narzekać.... trzeba go złoic po tyłku....

Milka
wow to Emcia wyrosłaaaa...

ewelina trzeba chlopu zarzucic terapie szokowa od czasu do czasu niech sie otrzasnie troche i bedzie chodzil jak w szwajcarskim zegarku :-)

ja mojemu powiedzialam ze to chyba logiczne ze nie w glowie mi amory jesli sie nie wysypiam i mam mase obowiazkow. dzis nawet Adasia pranie sciagnal, poukladal jego rzeczy, ugotowal; ale od czasu do czasu sie rozleniwia i musze zarzucic rygor.

ja wiem z doswiadczenia ze lepiej nie dac facetowi sie rozleniwic bo jak osiadzie na laurach przed tv to ciezko potem przestawic.

ale ewelinko kazdy ma czasem takie odczucia :) nie jestes sama.

robale a mowia ze na cycu nie mozna utuczyc hehe :-D

ja dawalam smoka na uspokojenie ale od miesiaca smoczek juz Adasia nie interesuje i nie kupuje juz nowego. to juz chyba koniec ery smoczka :-)

Agss ja caly czas trzymam kciuki i nie moglam dzis nawet pracowac bo sie zastanawialam co tam u Ciebie. mam nadzieje, ze wszystko ok!

Milka jak Tomek mial 6 miesiecy to mial 9020gram i 71cm:-) podobnie!

Zadnych wiesci z porodowki??? Tez caly czas mysle jak tam Agss sobie radzi...Niewiedziec czemu ale przezywam bardziej niz swoj wlasny porod.

Milka ladnie utuczylas! :szok: Ja dopiero za dwa tyg sie dowiem ile moje waza.
Ewelina jakbym nie bala sie ,ze Ci ZM chalupe rozniosa to bym przyjechala na pogaduszki ale z nimi strach do ludzi wyjsc.

Moja Marta wziela dzis i wlaza do ZMYWARKI !!! :szok::szok::szok:A tu apart rozladowany :wściekła/y: Szkoda ....moglo byc takie super zdjecie.:laugh2:

Też mnie mój czasem wnerwia...ostatnio tak przegiął, że miałam ochotę się spakować, zabrać małą i nara do Polandii płakać mamie w cycek :wściekła/y:. Przepraszał mnie dwa dni, poszedł do pracy na 20h (bo chciał zobaczyć, jak to jest na nocce) i mi przeszło.

reklama
No masz ci, cały dzień nie było czasu na forum a tu lada chwila i będzie kolejna forumowa dzidzia :) agss! oby sprawnie i szybko poszło (chociaz czytając wpisy to jakoś takie to opieszale wszystko, mam nadzieje, ze lekarze sie ogarna) no i żeby z Mama i Dzidzia wszystko było ok :)

U Nas też chyba zapowiada sie na trzeciego zeba (lewa gorna jedynka) bo kreska na dziasle coraz bardziej widoczna. No i brak chęci na mleko (tak od ponad tygodnia moja Mala pije max 3 butelki 150ml), dobrze ze podjada słoiczki i inne frykasy od mamy z talerza. Chociaż ostatnie dwa dni to i słoiczki jakoś nie bardzo, ale mój obiad zjadła :) nocki też slabe, budzi się kilka razy, nawet po tym jak wezmę ją do siebie.

Ostatnia edycja:
Do góry