reklama
MamaZuzi&Marty
Fanka BB :)
Agsss wszystko będzie dobrze!!!Trzymam mocno za Ciebie i dzidzię kciuki!
Skończyłaś już 34 tydz i masz jedną dzidzię,nawet jakbyś dziś urodziła to będzie w lepszym stanie niż ZiM w 33 tygodniu.
Jeszcze raz ściskam mocno i czekamy na dalsze wieści,jak będziesz mogłą to pisz.
Normalnie sama już się trzęsę,przypomniało mi się jaka ja byłam przerażona,dlatego Ty postaraj się jeśli dasz radę uspokoić!!!
Skończyłaś już 34 tydz i masz jedną dzidzię,nawet jakbyś dziś urodziła to będzie w lepszym stanie niż ZiM w 33 tygodniu.
Jeszcze raz ściskam mocno i czekamy na dalsze wieści,jak będziesz mogłą to pisz.
Normalnie sama już się trzęsę,przypomniało mi się jaka ja byłam przerażona,dlatego Ty postaraj się jeśli dasz radę uspokoić!!!
Agss
Oj szybko się pcha bo dzisiaj równo 35 tydzień...
Leże pod tym cholernym ktg i wychodzą mi jakieś skurcze co około 10 min...
Czekam aż ktoś się zjawi i powie co dalej
Leże pod tym cholernym ktg i wychodzą mi jakieś skurcze co około 10 min...
Czekam aż ktoś się zjawi i powie co dalej
MamaZuzi&Marty
Skończony 35 tydzień to jest naprawdę dobry wynik.Akcja się rozkręci...Mała NAPEWNO jest zdrowa i ma odpowiednią wagę,tylko potem karmienie...ale to sobie poradzisz.Wiem,że wybiegam za daleko w przyszłośc ale nie ma się co oszukiwać,jak odeszły wody...Tyle chciałabym Ci napisać,wiem jak się czujesz,mocno trzymam kciuki.
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
Ooo nowe wiesci z frontu porodowego...
Agss ja tez mocno trzymam kciukasy , dawno nie było porodu online
Agss ja tez mocno trzymam kciukasy , dawno nie było porodu online
Robale
Bry
Agss będzie dobrze , trzymam kciuki
Agss będzie dobrze , trzymam kciuki
O jej, juz zapomnialam co mialam napisac, Agss az sie wystraszylam! Ale nie daj sie, badz dobrej mysli, Ttwoja dzidzia napewno da sobie rade.
Prosze Cie, pisz do nas o ile bedziesz chciala i mogla. Mam nadzieje, ze nie jestes tam sama bedzie dobrze bejbi :*:*:*
Iskierka moj maz dzis mi zaserwowal porannego foszka, ze moze ja bym wstala, bo on wstawal wczoraj. przykrylam sie tylko koldra i pomaszerowal do A. Niestety faceci jak sa 'przyspani' to sa okropni.
A co do walentynek... jeeej az mi sie dzieciece czasy szkolnych kartek przypomnialy. I infantylne misie z napisem "aj low ju" Ja mam prezenty, kwiaty, kolacje srednio co miesiac, jakies walentynki to przy tym pikus. pewne w walentynki bede chodzic w obslinionej dzieckiem bluzce a moj Walenty rozpoczyna 1-szy dzien szkolenia. tacy nieromantyczni jestesmy wzgledem tej pieknej amerykanskiej tradycji
Prosze Cie, pisz do nas o ile bedziesz chciala i mogla. Mam nadzieje, ze nie jestes tam sama bedzie dobrze bejbi :*:*:*
Iskierka moj maz dzis mi zaserwowal porannego foszka, ze moze ja bym wstala, bo on wstawal wczoraj. przykrylam sie tylko koldra i pomaszerowal do A. Niestety faceci jak sa 'przyspani' to sa okropni.
A co do walentynek... jeeej az mi sie dzieciece czasy szkolnych kartek przypomnialy. I infantylne misie z napisem "aj low ju" Ja mam prezenty, kwiaty, kolacje srednio co miesiac, jakies walentynki to przy tym pikus. pewne w walentynki bede chodzic w obslinionej dzieckiem bluzce a moj Walenty rozpoczyna 1-szy dzien szkolenia. tacy nieromantyczni jestesmy wzgledem tej pieknej amerykanskiej tradycji
Agss
Na razie umieścili mnie w pokoju i czekamy... Chyba najgorsza część..
Mamo Z&m dzięki:*
Ayni nie... Mój jest że mną.i tak sobie siedzimy...
Tzn ja leze.
Mamo Z&m dzięki:*
Ayni nie... Mój jest że mną.i tak sobie siedzimy...
Tzn ja leze.
Ostatnia edycja:
reklama
MamaZuzi&Marty
Ojjjj a ja chodze jak na szpilkach i co chwila sprawdzam forum.Strasznie sie przejelam i nie moge sie skupic...
Agss co Ci lekarz powiedzial ?zbadali Cie ? masz rozwarcie ?
Agss co Ci lekarz powiedzial ?zbadali Cie ? masz rozwarcie ?
Podziel się: