reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Ojeju ojeju, człowiek na forum wchodzi po czasie a tu takie akcje :szok:. Agss trzymam kciuki, dasz radę. Dzidzia wcześniakiem już nie jest, więc spoko. Pisz, co tam u Ciebie :tak:.

A mojej wczoraj wyczułam dwa bąbelki - dwie górne jedynki :szok:. Jeszcze się nie przebiły co prawda, ale coś się rusza haha.

reklama
Agss ja tez jestem z Tobą. Będzie dobrze. Nie stresuj sie. Jesteś w szpitalu, bedą wiedzieli co robić, a i dzidzia już rozwinięta. Trzymam kciuki.

Cisza :(((( może już akcja w dalekim zaawansowaniu? Albo już po? Ja też miałam prasowac ale jakoś nie mogę. Czekam na wieści

cholera oni sie tutaj nie spiesza z tym rozwarciem, tak samo mnie katowali pod tym ktg, a ja paznokcie wbijalam w materac, a jak juz sprawdzili, to bylo 10cm i za pozno na znieczulenie. Bo na ktg male skurcze wychodzily, wiec nie sprawdzali... :baffled:

Agssie a co ile te skurcze ? Moze jakby dlugo nie spradzali to popros niech tam zajrza, czasem ktg nie powie dokladnie a pierworodkom ciezko ocenic postep.

A jak sie czujesz ? Positiv ?

U nas sponge Bob i "bam bam, mama " :-D ciekawe co ma na mysli :szok:

no no prawie porod mnie ominal
agss powodzenia trzymam kciuki :-):-)

a ja mam dzis dola, ale nie bede wam truc bo porod wazniejszy:tak:

ewelinaa damy radę ze wszystkim , ogarniemy poród i inne problemy :)

no ja tez sie nie załapałam na znieczulenie.... bo myslaly ze to jeszcze za szybko... a tu z 2 bylo zaraz 10 i dupa....

My dziesiaj w cb bylismy i Emka wazy 9,460 i 68 dluga:-) jeszcze w normie:-D
Ewelinka dawaj, damy rade, wyrzuc to z siebie:tak:
Agss ale emocje:happy:

reklama
Do góry