reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
Ja miałam ta książkę ale po holendersku i nie dawałam z nią rady nie mogłam się dobrze skupić. Jednak książki po hol to za gruby kaliber bo to język literacki. Książka poszła do sąsiadki.

Ale wszyscy mówią że wciąga. Moja kuzynka w tydzień całą trylogie przeczytała przy 2 dzieci hehe.

Agss ja farbuje bez amoniaku i kolor super ale po 8 tyg się zmywa. Ostatnio robiłam farbą Guhl i chyba przy tych zostanę. Ale super ze masz niedługo free odpoczniesz i poleniu****esz sobie. Trzymaj sie dziolsKa.

A gdzie mama Zuzaka I Marciaka? Iskierka też sie ukrywa w krzaczorach
Szwagierka połknęła ją, jak pelikan. Mówi, że niezła. W necie wieszają na niej psy, jak na Coelho. Wniosek...lepiej samemu przeczytać. Póki co, nie mam skąd jej wziąć. Jak kiedyś uda mi się ją dorwać, to się zapoznam. Najwyżej po kilku stronach oddam :-D.

Astrid tak to przewaznie juz jest z popularna literatura, zawsze znajdzie sie duzo krytykow. Mnie np rozwala, jak wszyscy chwalili Harrego Pottera czy wladce pierscieni och ach, wszyscy sie zachwycali, a ja po prostu nie znosze takich ksiazek, nawet filmow takich nie ogladam.

Mnie ostatnio wciagnela ta ksiazka Cień wiatru - Carlos Ruiz Zafón - Lubimy Czytać
a potem to juz tylko artykuly dla ciezarnych i mlodych matek :confused:
ale ja to musze wejsc do ksiegarni, rozgoscic sie, poczuc klimat, zlapac w rece i podczytac i wtedy wiem co wybrac, inaczej przez internet jakos nie umiem wybrac ksiazki.

Agss ksiazka powiem tylko tyle, ze podnosi napiecie hihi :-D i jak tylko skoncze ja czytac to zabieram sie za kolejne czesci :-) fajnie i dosc lekko sie czyta i straaaasznie pobudza wyobraznie do dzialania ;-) ja sciagnelam sobie e-booka i teraz polozylam chlopow spac i zabieram sie za kolejne rozdzialy :-)
ciekawa jestem ekranizacji.. i chetnie bym sie wybrala.

Ostatnia edycja:
Witam Wszystkich
Robale, fajny prezent:-), u nas tez 14 luty podwójny, młodszy syn ma urodziny:-).
No niestety pocztek roku, czas spływających rachunków, Madziula nam tez przyszło za scieki i tez do konca marca albo w 10 ratach, za to dostalismy zwrot za ogrzewanie i mamy prawie 1000 euro :-).
Co do ksiązek to ja jestem uzalezniona, nie zasne jesli choc strony nie przeczytam:-D, w zwiazku z czym z wyjazdów do Polski przywozimy pół bagaznika ksiazek . Ksiegarnia to chyba najczesciej odwiedzany przez nas sklep:-). Greya mam, czytałam, faktycznie czyta sie szybko i wciaga chociaz nie powala, no ale wiadomo kazdy lubi co innego.
Karola duzo zdrowia:tak:
U nas nos wyglada coraz lepiej, opuchlizna schodzi pod okiem zmieniaja sie kolorki, troche tylko jeszcze boli. Rtg wywalczony i zrobiony, nos złamany. Jak całkiem odpuchnie trzeba sie bedzie zastanowic co dalej. Poki co musimy pomyslec czy robic to tutaj czy gdzie indziej.
Miłego dnia Wszystkim.

ahh te rachunki no nam wlasnie przyszlo, za scieki ponad 220 do konca lutego 132 i reszte do konca marca... :/ czytalam ze mozna sie starac o umozenie, ale tyle tych papierow ze az mi sie odechcialo, a nie daj boze potem bym zaczela prace to mi jeszcze wiecej nalicza... ah :)

czy u was tez tak wieje ? :/ czasem mam wrazenie ze okna nam powybija :p

Witajcie ,my dzis bylismy w peuterspeelzaal na zapoznaniu a od poniedzialku Tymus zaczyna.Bylo super,bardzo nam sie podobalo.Tymek nie bal sie odrazu nawiazal kontakt z dziecmi ,spiewali razem a Tymcio najglosniej bil brawo.Pozniej ladnie sie pozegnal ,pomachal dzieciom mowiac dachhhhhhhh:-DNo i narobil tez wielka kupeeeeeeeeeee he he he ,to chyba z radosci:-DDobrze ze do domku blisko.

Hauge dzięki, przeczytam, niedługo będę miała trochę tego wolnego:-D
Ania to tak jak ja... do Polski w sumie tylko raz do roku jeździmy to i potem zakopuje się w empiku :-D

Do nas teź ścieki już przyszły w dwóch ratach...potem jeszcze śmieci, podatek za psa... ale co zrobić...

A moje dziecię uwielbia mi się wpychać w boki... jak nie w jeden to drugi. Chyba ma potrzebę wtulania się w coś:-D
I dalej bez imienna jest. Ciągle na nic na 100% się nie zdecydowaliśmy...

reklama
hejka

ahh dzisiaj byłam u dentysty.... ale nic strasznego, musiałam plombe wymiec ....

Ayni ja tez nienawidzie władcy piersci . harrego pottera kiedyś też , ale raz z nudów obejrzałam jedna czesc i tak potwornie mnie wciagneło ze juz ogladałam wszystkie po kilka razy :) i pewnie za jakiś czasu znowu zrobimy sobie maraton harrego pottera hehehe

nie bez powodu mówia ze Holandia to kraj podatków hehehe

Do góry