reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Oo i mi by się fryzjer przydał... moje włosy są w stanie masakrycznym... przede wszystkim im farbowania potrzeba ale jakoś wolę poczekać i po porodzie zafarbować. Jednak ta chemia... a bez amoniaku to już nie ta farba...
Ja farbowałam normalnie włosy, jak byłam w ciąży. No, ale, jak masz się lepiej czuć, to nie farbuj. Jak się czujesz? Mam nadzieję, że wszystko ok :-).

reklama
Dziewczyny dzis zaczelam czytac 50 twarzy greya i juz jestem w polowie, nie moge sie oderwac, pochlaniam ja jak odkurzacz :D czy ktos jeszcze ja czyta? :-)

No ja właśnie miałam farbować... ale tak jakoś... te 48 dni przeżyje:-D

Aaa czuję się jak balon. Stopy spuchnięte, dłonie spuchnięte, twarz jak księżyc w pełni:szok:
Poza tym 14nastego lutego ostatni dzień pracy, od 18nastego vrij... w ogóle tutaj macierzyński wypłaca uvv? Nie wiedziałam.... dostałam od nich list w tym tygodniu.

Hauge a o czym to?
Bo ja uwielbiam czytać (; Może sobie ebooka ściągne.

Agss jak masz kontrakt to macierzynskie wypłaca uwv ale przez pracodawce, czyli bedziesz miała normalnie ciagłosc wypłaty a uwv informuje ile ci naliczyli stawke dzienna... u mnie tak było...

Ja miałam ta książkę ale po holendersku i nie dawałam z nią rady nie mogłam się dobrze skupić. Jednak książki po hol to za gruby kaliber bo to język literacki. Książka poszła do sąsiadki.

Ale wszyscy mówią że wciąga. Moja kuzynka w tydzień całą trylogie przeczytała przy 2 dzieci hehe.

Agss ja farbuje bez amoniaku i kolor super ale po 8 tyg się zmywa. Ostatnio robiłam farbą Guhl i chyba przy tych zostanę. Ale super ze masz niedługo free odpoczniesz i poleniu****esz sobie. Trzymaj sie dziolsKa.

A gdzie mama Zuzaka I Marciaka? Iskierka też sie ukrywa w krzaczorach

no ja ogolnie wyszłam na plus, bo dostawałam troszke wiecej niz zarabiałam....ale dlatego ze ja nie mam stałej pensji co miesiac i jak obliczyli z jakiegos czasu wstecz to średnia wyszła.. coś takiego

reklama
Ayni ja używam syossa średni blond zawsze i mi się podoba (;
Co do wolnego też się ciesze... w sumie (;

Madziula ja mam co miesiąc taką samą więc będzie tak samo. Nawet nadgodziny wybieram na wolne, bo mi szkoda tyle podatku płacić... w zeszłym roku miałam 5 tyg ekstra wakacji przez to:-D

U Was też tak wieje? oO

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry