reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Witam
U nas dzis okropny dzien :no:Michas biegl ze szkoly sie wykopyrtal :baffled: zdarl se czolo ,nosek a usta ma jak Angelina Jolie:no: Jak go zobaczylam to myslalam ze zawalu dostane, buzia pelna krwi ... myslalam ze bedzie po zebach:baffled: Normalnie do tej pory nie moge dojsc do siebie:no:A biedaczek wyglada :-(Na szczescie juz go nie boli i pod wieczor juz znów skakal:tak:Za to Milenka na rekach dwie godz i usnac nie mogla:no: Jedrkowi 3-dniowy laptop sie zepsól i go oddal.:no:Nie byl jedyny bo to juz dzis 8 komp Firmy Lenovo:szok:Chyba jakas seria felerna...
no wiec mam nadzieje ze to juz na dzis koniec ,ide spac...

reklama
Czesc laseczki!!!
My w poniedzialek wrocilismy z Pl,jeszcze nie doszlam do siebie...
Nie mam natchnienia pisac :baffled: Nawet malo co na kompa siadam.\
Powolutku ogarniam te rzeczy na ktore nie mialam czasu kiedy pracowalam.Moze w koncu porzadek do nas zawita i bede mogla ludzi zapraszac na kawke :-D

Jesli chodzi o ksiazki to ja byc od...hmmm...ile to juz lat?? Musze policzyc :-D Wyszlo mi ,ze 17 lat :szok:
To od 17 lat jestem zapalona Kingomaniaczka! I Love Stephen King!! Mam w domu wszystkie jego ksiazki.Tzn tu w Nl jakas polowe,druga polowa w Pl,moja sis odziedziczyla po mnie kingomaniactwo i 'wypozyczyla' czesc mojej kolekcji.A jak wychodzi nowa ksiazka to ona musi odrazu isc i mi ja kupic :-D

Ooo i wyszedl swietny nowy serial The Following ,poki co sa tylko 2 odc ale 1 jest tak mocny,ze MUSZE ogladac dalej.Mam slabosc do seryjnych mordercow :-D
Jak ktos niema co ogladac:
The Following - iiTV.info
Teraz zabieram sie za 2 odc.
Doei!!!

Witam wszystkich. Informuję że żyję i mam sie w miarę dobrze. Niestety ostatnimi czasy jestem tak padnięta, że wieczorami zasypiam przy kompie....
Nie wiem czy znajde czas i sily zeby Was doczytac...
Może kiedyś.....

Narazie mam pytanie do tych, ktore niedawno wyrabiały dzieciom paszport - w jakich dniach i godzinach otwarta jest ta nasza kochana ambasada? Jakoś nie moge tego znaleźć na necie, a muszę tam jechać i specjalnie brać wolny dzień. Nie chcialabym tego dnia zmarnować i nic nie zalatwić....
Starsze mają od 18 tydzien ferii więc muszę to wykorzystać.
Pomóżcie proszę....

Witam sie i ja , tak na szybko bo chce w koncu zrobic cos dla siebie , czyt walnac sie d.. przed tv, bo ostatnio to latam jak nigdy.

Nana super, ze Tymek poszedl to PSZ, i ze mu sie podoba, fajnie patrzec jak dzieci reaguja na inne dzieci :)

Karolcia , biedny Misiu, wyobrazam sobie co czujesz, ja spanikowalam jak zobaczylam krew na nosie u Adama , okazalo sie ze zadrapal tate i sie wysmarowal. A co dopiero takie cos.. Ach, co my matki przezywamy to nasze.

Kasia no W KONCU! juz myslalam ze sie nie doczekam. Moj tato tez podczytuje S. Kinga :)

Ja dzis opchalam przez marktplaats moj laktator, i jak tak wisial ponad miesiac bez reakcji, tak jak go odsprzedalam , godzine pozniej przyszedl drugi mail, czy jeszcze na sprzedaz.

No i przez caly dzien co chwile cos, to kurier, to zakupy etc..

Do nas tez przyszedl gemeentelijk belasting (smieci i kanalizacja).. prawie 400 ooo jeb. Szczesliwego nowego roku.

Love,Ayni.

Hejka

Ja jak zwykle mam taka ciezka prace ze wpadlam na forum hehe

Mamo ZM welcome back :)

Ayni to ty nie narzekaj bo ja za scieki mam 380 a jak placilimy wczesniej smieci to 270 więc prawie 700... Heheh

Siema siema i "bebebebe" od Majki :-). Chwalę się, co mi wczoraj fryzjerka uczyniła na głowie:
007.jpg
Mąż też się w końcu ostrzygł i wyglądamy, jak nie my hahaaha. Ale powiem Wam, że się czuję o wiele lepiej. Nic mnie nie przytłacza. :-D

Dzien Dobry!
ZM poszly na drzemke,ja na chwile na kompa.
Astrid przeslicznie wygladasz!!! Zazdoszcze :wściekła/y:
Nie ma na swiecie takiego fryzjera,ktory moglby mi pomoc a bylam juz u wielu.Jak sie ma paskudny ryj to zadna fryzura ,nawet najpiekniejsza nic nie pomoze :-D Swojego zdjecia w zyciu na forum bym nie pokazala!!!

Ayni kochana jestes!!! Buziaki dla Ciebie i Adasia.
Postaram sie pisac codziennie:tak:

Jesli chodzi o oplaty to nawet mi nie mowcie...u nas od stycznia placi sie za smieci za kilogram :szok: plus za samo kazdorazowe wywiezienie.Teraz z glowy cen Wam nie powiem ale jak ktos bedzie chcial to poszukam w papierach ( przedwczoraj porzadkowalam :-D) i podam.No wiec wzielismy sie ostro za segregacje,wczesniej jakos sie nie chcialo,kosz byl pod reka to wszystko szlo do niego. A teraz smieci organiczne osobno,nawet najmniejszy kartonik to pojemnika na kartony.Plastik do workow na plastiki.Tyle z tym roboty i zastanawiania sie gdzie co wrzucic.Tylko szary kontener waza wiec im mniej w nim bedzie tym mniej zaplacimy.
Ide poszukac przepisu na obiad.Milego dnia!

To nieźle z tymi śmieciami. Jakby u nas tak było, też bym segregowała. Póki co oddzielam tylko butelki z kaucją :nerd:. Co prawda kontenerki na papier czy plastik mam u siebie pod Albertem...ale mam lenia w tej kwestii :zawstydzona/y:.

Mamo witam spowrotem:-) Ty juz tam nie porzesadzaj z tym PASKUDNYM RYJEM! Bo zaraz przez kolano przeloze i zleje :-D przyjedz do mnie, ja mam super fryzjerke co umie doradzic i pracuje super, zawsze do niej wszystkie kolezanki przyprowadzam i wychodza naprawde zadowolone:tak: wczoraj bylam u niej wlasnie z jedna kolezanka i ja tylko cieniowanko, a kolezanka z blondu na rudy przeszla :-) i wyglada przesuper :-) jakbys kiedys jeszcze do Hagi jechala to daj znac i zrobimy afspraak :sorry2::cool2:

reklama
Kasia, przeciez masz zdjecia w awatarku , nie marudz, tozto Z&M niby po kim maja taka urode, chyba nie po starym :-) Ja CI dam ryj!

Astrid wow!!! Teraz to bym Cie nie poznala na ulicy :-D Pokaz wiecej fotek, chetnie zobacze Cie w kolorze!

Ja konsekwentnie zapuszczam wlosy, to moje postanowienie noworoczne. Mam juz do polowy plecow, moze wytrwam do grudnia.

A ten z tym wazeniem smieci to jakis dramat. W kocu jaki my mamy wplyt na opakowania producenta? Ja sama jestem zaskoczona, bo my kupujemy mieso i ryby w woreczkach, wiec to nam odpada a i tak kosz pelny co rusz. Mysle , ze na producentow powinni narzucic jakis obowiazek madrzejszego pakowania, bo niektore produkty to naprawde samo opakowanie dla oczu. No i oczywiscie za wszystko placi konsument!

Ja dzis sie zabieram za pasztet z soczewicy, ale juz mam smaka hehe. Polecam super przepisy! Pasztet z soczewicy zielonej - przepis | Olga Smile.com

Do góry