reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
Dziewczyny, dzieki za zgloszenia, nie spodziewalam sie az tylu wiadomosci :) spotkanie bedzie w piatek, podam jeszcze dokladna godzine, to poinformujecie te swoje znajome i mysle ze od poniedzialku bedziemy mogly zaczac wspolprace :)

Alexja no to mam nadzieje, ze bedzie spotkanie z rana, bo wiesz ze ja mam do pracy pozniej :( wszystko juz dla Ciebie spakowalam :-D a jak Twoja ex-sekretarka zareagowala na to wypowiedzenie? :-D pewnie sie zdziwila hahaha:-D bylam dzisiaj w kancelarii zeby zaniesc troche papierow to jej mina wskazywala na to, ze juz jestescie po rozmowie:cool2::happy2: haha

Uwaga...cwicznia dzien I zakonczone....kondycja od 1 do 10 ------> 0 :-D:-D:-D
Wszystko boli i sie trzesie:-) a co bedzie jutro:szok: zakwasy jak niewiem co:-)
Cwicze z paniami z dvd i gdyby nie to jak one wygladaja to chyba by byl koniec :-D Nie no zartuje. Juz sie lepiej czuje...wiadomo przy wysilku wydziela sie hormon szczescia:tak:

Rodzinne to juz? Ja tez pierwszy raz dostane. Myslalam, ze pozniej. Wlasciwie sie nie zastanawialam.
Iskierko a UWV wyplaca wszystkim w tym samym terminie? Bo ja ostatnio dostalam cos ok 10 grudnia. To teraz chyba tez tak.

TheHague nie pytaj.......... rozmowa nie nalezala do najmilszych, ale na szczescie mam juz to za soba i w piatek przyniose jej wypowiedzenie z adnotacja do papierow :) uff..

Wiesz co, bardzo dobrze zrobilas, takie zachowanie jest karygodne, i masakra jak to ludzie potrafia za prace podziekowac :baffled: szkoda, ze ja nie moge u Ciebie zostac :-D ale nie powiem, ostatnie 2 tygodnie z ta dziewczyna daly mi w kosc:dry:

A myslisz ze mi nie???????? :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

dziewczyny pytacie o rodzinne, to sie TheHague zapytajcie, moze to ona wam wstrzymala hihi:-D niedopilnowala swoich obowiazkow, bo u mnie miala nadprogramowa robote :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry