reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
Madziula też się nie raz nad tym zastanawiam ale jednak ludzie kupują :) i biznes się kręci.

Ayni u mnie też możesz ^^ Niecierpię sprzątać... u mnie porządkami zajmuje się męska część rodziny :D

Milka jest to chyba największy w Hadze? Też tam ostatnio zakupy robię :)

Ostatnia edycja:
Milka mamy w hadze ale nie chce mi sie tam jezdzic :) kolezanka własnie z pl przywiezie mi teraz zapas na szczescie :)

ja nawet dzisiaj widziałam owoce słoiczki w c1000 z c1000... kupował to juz ktoś????

cenowo lepiej sie opłaca niz olvarit.... ale hmmmm wolałabym jednak poznac jakies opinie.... chyba wole nie eksperymentować jesli chodzi o jedzonko...

Madzia, niczym się nie różnią słoiczki z C1000, Kruidvata, AH. No może oprócz ceny. Konsystencja ta sama, smak ten sam. Moja je ze smakiem nioezaleznie od tego czy to Olvarit czy Kruidvat.
Podobnie jest z Pyjama Papie. Kupilam kiedyś w Trekpleister Friso Avondpapje bo bylo tańsze i różnica byla tylko taka, że te "firmowe" mają pojemności 250ml przy cenie 1,35-1,50 a te Friso ma tylko 200ml i kosztuje 0,80€. Mnie to nawet na rekę, do jak zrobilam 250 to zawsze musialam resztę wylewać....

A my dziś mamy małe święto bo nasza Olivia kończy dziś pół roczku...
Kiedy to przeleciało???

Ja zauwazylam, ze w nl "ichnie" wyroby nie sa takie zle. To moze rzeczywiscie nie warto placic wiecej:tak:
Nie to co w pl. Wiele razy dalam sie nabrac i nie dalo sie tego konsumowac. Niestety produkuja to wg scislej zasady "mniej placisz, g.... dostajesz" :-D

Wszystkiego najlepszego dla Oliwki!!!

Ja chciałam kruidvatowskie spróbować ale oczywiście nie były latwo zauważalne dla męskiego oka. Myślę że olvarit jest droższy bo więcej pieniedzy firma wydaje na marketing swoich produktów tj strona internetowa, infolinia, darmowe próbki itd nie sądzę żeby mieli jakąś lepsza jakość bo olvaritowe sloiczki nie mają europejskiego znaku bio gwarantujacego pochodzenie żywności z upraw ekologicznych więc pewnie to jedno i to samo i kto wie może nawet z jednego zakladu pod inną markę produkowane

Iskierka wow gratulacje!! Dopiero co był poród.

Ostatnia edycja:
reklama
u nas w polskim sklepie sloiczki Gerbera sa po 1,60 :o a herbta z Hippa prawie 7... nawet na to nie patrze...

Dzisiaj mojemu B kolejny rower ukradli... juz mam dosc, stwierdzil ze wiecej nie kupi zadnego...

Do góry