reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
Ciiicha nooooooooc...

ahhh brzuchy pełne objedzone, Martys przespała cały wieczór a teraz sie rozkręciła i za nic spać nie chce hehehe

trzeba by jakiś fajny filmik jeszcze obejrzec, teraz same komedie w tv :)

Dziewczyny ja też życzę Wam wszystkim
ZDROWYCH I RADOSNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA!!!

Ja obżarta strasznie a i tak dalej podjadam :-D Dostałam od męża ...uwaga,uwaga...samochód!!! No i powiedziałam mu ,że nie będę nim jeździć ,bo to combik :-D W kondycji jestem strasznej,sama się dziwię,że jeszcze ciągnę.Zapier*** w pracy,w nocy Zuzia koncertuje...ileż można na rzęsach chodzić :baffled: Dziś w nocy tak kaszlała,że aż krew jej z nosa poszła...:szok: Tom się wyżaliła,akurat w święta...wybaczcie ...

Ostatnia edycja:
Oj zdrowka to nam potrzeba ,Tymcio chory ,ma goraczke i kaszle.

Pisalam wam ze zamowilismy jedzonko mialo byc tak pieknie... nie wiem skad biora sie tacy ludzie.Zamowilismy uszka pierogi i ciasto .Dzwonilismy do nich kilkanascie razy by dowiedziec sie kiedy bedzie to gotowe.Ciagle kobieta mowla ze za godzine zadzwoni i nic .Czekalismy i czekalismy.Wkoncu zadzwonilam no i powiedziala ze wszysatko gotowe i ze zaraz ktos zadzwoni i poda adres.Zadzwonil koles i mowi ze ciasta nie ma ze tylko troche pierogow.a my czekamy z kolacja...Maz pojechal przywiozl uszka i pierogi ale mosial czekac na ich zrobienie.Powiedzial im co o nich mysli i ze nas oszukali itd.W nocy dostawalismy smsy z pogruszkami i wyzwiskami od syna kobiety co kreci ten interes.zamias zyczen swiatecznych pierwszy raz dostalam takie wyzwiska na Boze Narodzenie.Co za ludzie ...Brak mi slow.

Mamo i nana zdrowia dla dzieci...

nana no co Ty mowisz??? ja bym od nich nie brala tych pierogow i uszek, niech se je sami zjedza:wściekła/y: jakos bym przebolala ta kolacje bez tych rzeczy, ale oni przynajmniej by nie zarobili:wściekła/y: a pogrozki sa karalne, napisz do Alexji :-D

Swieta, swieta i po swietach :) jak tam, zyjecie? czy tak sie obzarlyscie, ze nie mozecie dojsc do komputerow?:-D ja powiem szczerze, po wigilii nie moglam sie ruszac... haha :-)

reklama
Do góry