reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Oj ale tu cisza :-) wszystkie zajete gotowaniem :happy: ja jutro zabieram sie za kapuste z grzybami i moze bigos. pierogow zrobilam 60, jak na pierwszy raz to wyszly mi pycha tylko ciasto troche za twarde, no ale zawsze moglo byc gorzej :-D krokietow juz nie zdarze zrobic, choc kto wie co mi jutro do glowy strzeli:laugh2:
Ewelina wesolych :-)

reklama
Witam sie i ja :p.Drogę mieliśmy nie najlepszą, śnieg padał, później deszcz, momentami jechaliśmy 70 km/ h, ale po 10 godzinach dotarliśmy. Nastroje nie ciekawe, zobaczymy jak to dalej będzie, w czwaartek zaczełam plamić jeszcze muszę badania porobić. Póki co idę spać.

Ostatnia edycja:
Najszczersze życzenia.

Pięknych i radosnych nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia,
Świąt spędzonych w rodzinnej atmosferze,
Abyście znaleźli dużo kolorowych prezentów pod zieloną choinką,
Świąt które, dadzą wam duzo radości i odpoczynku,

A co najważniejsze nadzieje na Nowy Rok,
Aby był dużo lepszy od obecnego.

dzis juz skaladam wam zyczenia i sciskam was mocno :)

w pl fajnie ale sniegu brak....

Nie wiem gdzie Wy w pl mieszkacie, ale u Nas na wschodzie (czytaj polska syberia- Podlasie) śniegu nie brakuje a i mrozik nie mały, tylko - 19 na razie.

Ja na te święta to zrobię trzy śledziowe dania bo do rodziców jedziemy więc Oni przygotowują resztę no i na kolejne dni obiady i pieczenie. Goście też dopiero na drugi dzień wpadną więc planujemy odpoczywać, oczywiście w domu bo na mróz nie chce się daleko wychodzić.

Witam was kobitki.Laptop nam sie zepsol i ciezko bylo mi bez niego ale na szczescie juz hula.U nas swieta w proszku ,ja dzis do pracy mam nadzieje ze w swieta mnie nie wezwa.

Dzien dobry! :D pustki ze hoho :D

Ja rowniez zycze Wam, aby te swieta byly przepelnione radocia i miloscia, aby ten przyszly rok 2013 byl lepszy od tych wszystkich :* i obysmy przezyly wszystkie zpowiadane konce swiata! :D

Ja juz wszystko porobilam, teraz odoczynek :) jutro przygotowywnie wigili... moj idzie do pracy i niewiem nawet o ktorej skonczy... za to boze narodzenie maja wolne! :)

Pogod jest tragiczna :( leje i leje.. ani wyjsc nie mozna...

hejka

my tez dzisiaj zalatani. jeszcze byłam w centrum dokupic prezent chrześnicy bo z dzieckiem i męzem to nie jest chodzenie za prezentami.... krokieciki sie robią, chałupa wreszcie posprzątana:)

Życzymy Wam Wesołych i Spokojnych Świąt .... część z nas pierwszy raz świetuje w powiekszonym gronie hihihi :)

Dziewczyny i odemnie wesołych świąt!
Żeby każda z Was spędziła je tak jak sobie wymarzy (;

U mnie też prawie wszystko gotowe, właśnie tort skończyłam, teraz muszę ten bałagan w kuchni ogarnąć (;

Agss widziałam tort mmmmm aż mi ślina cieknie hehhe

musze iść jeszcze uprzątnąć kącik mojego futrzaka :) i klaar :)

a tak w ogole to przymierzam sie powoli do krzesełka do karmienia bo juz mnie plecy bolą od karmienia w bujaczku :)

reklama
Witam się z Wami już prawie świątecznie.
My od wczoraj zapracowani, teraz juz czas na relaks.
Wczoraj posprzątaliśmy cały dom, zrobiliśmy bigos, pierogi i uszka do barszczu oraz przygotować już kapustę z grzybami do wigilii. Dzisiaj karpia w galarecie, tymbaliki z kurczaka, śledzie w śmietanie i udalo mi się nawet upiec trochę kruchych ciasteczek, a pachnie nimi w całym domu.
na jutro została nam tylko zupa grzybowa, barszczyk no i smażenie rybki. Potem można się obżerać ile wlezie :-D:-D:-D:-D

Jak obyczaj każe stary, według ojców naszych wiary, chcemy złożyć Wam życzenia z dniem Bożego Narodzenia.
Niech ta Gwiazdka Betlejemska, która wschodzi tuż po zmroku, da Wam szczęście i pomyślność w nadchodzącym Nowy Roku.
boze_narodzenie.jpg

Do góry