reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Madzia ja to swojego karmioe w foleliku samochodowym :D haha stawim go na kanapie i heja :D mam juz zlozone krzeselko ale jakos sie boje go tam wsadzic zeby sobie krzywdy nie zrobil... :/

reklama
Wesolych Swiat ! Czy w Polsce, czy tutaj zycze wam, aby atmosfera swiateczna sie udzielila. :* :* :*

Ja niestety w Polskim sklepie znalazlam niewiele :wściekła/y: nawet uszek mrozonych nie mieli, tak to jest jak holendrzy prowadza polski sklep. Za to moj maz byl ciekawy flipsow :nerd:
Takze gotowania za duzo nie bedzie , bedzie tylko ryba po grecku, pierogi z kapusta i grzybami , barszcz i ciasto. Ale nas sztuk 2 i tradycyjnie swiat nie obchodzimy tkaze dobre i to.

Ja wlasnie mysle, czy by nie poprosic mamy zeby mi nie przywiozla takiego krzeselka, co mi Madziula pokazywala. W koncu nie wiadomo kiedy znow bedzie jechala do PL. W Polsce to w krzeselkach mozna przebierac i wybierac a tu to wiadomo ;-)

Pochwale sie ze wczoraj urzadzilismy sobie wzajemne uslugi fryzjerskie i obcielam mezowi wlosy a on mi zafarbowal i rewelacja! Powiem wam, ze wygladam lepiej niz kiedy wyszlam z pewnego holenderskiego salonu ze stracona 100-wka. No i pomimo lekow mojego meza i lekkiego braku zaufania do mojej reki tez jest zadowolony z rezultatu. :-)

Wszystkim dzieciom zycze duzo westchnien nam swiecacymi choinkami

Ja juz po pracy ale sie Tymciu ucieszyl a ja jak bym tydzien go nie widziala.My zamowilismy uszka i pierogi i ciacho.Juz mi slinka cieknie.Dziekuje za piekne zyczenia kobitki

35 ? :szok: to tyle w miescie kosztuje samo sciecie. Ja mam dlugie, geste wlosy i zawsze mnie kasuja od 80-110 zalezy od miejsca.
Odkad A pojawil sie wewnatrz i na zewnatrz to jednak wszystkie pieniazki wole wydawac na dom i dziecko... A o sobie mysle na koncu...

A tak swoja droga to rozgladam sie za jedwabiem do wlosow i widze, ze tutaj popularny w PL Bio Silk duza buteleczka kosztuje 35 EUR :wściekła/y:

innych nie widzialam, ale bede sie rozgladac.

Nana ciesze sie, ze Ci wypalilo z praca i ze jestes zadowolona. Zycze rozwiniecia skrzydel.

my już ogarnięci... krokiety dzisiaj zrobione, pierożki i uszka są.... jutro rybka po grecku :) i jeszcze pare potraw przyjdzie do nas razem z gośćmi hihihihi

kurde ludzi ogarnia szał przed świętami, na mieście to masakra... chociaż dzisiaj nawet w miare było.... pewnie wiekszosc juz szykuje i nie ma czasu na zakupy :)

pewnie przez święta nie bedzie tutaj ruchu :) nadrobimy po... hehehe

Ayni 35 e wow ja miałam jedwab z pl :) taka mgiełke do psikania :)

a do fryzjera juz nie chodze bo raz ze nie farbuje juz wlosow a dwa ze zapuszczam, jedynie chodze grzywke podcinać ale to tez od czasu do czasu bo jak mocno nie zarosnie to sama daje rade:)

Ostatnia edycja:
Ayni ja pare miesiecy temu kupilam jedwab w actionie za 2,30 chyba taka nawet spora buteleczka i nie powiem bo mi bardzo odpowiada :)

do fryzjera to ja chyba najrzadziej chodze... :/ raz na dwa lata :D hahah nie no teraz bedzie troche czesciej... farbuje sobie tez sama, a kiedys to moj 3 lata mlodszy braciszek farbowal :d

Berni dzieki za info odnosnie tego jedwabiu. Zanim mi mama przywiezie z PL to kupie ten. Widzialam jakies serum w drogerii , ale to chyba nie do konca to, a tanie tez nie bylo wiec nie bede ryzykowac. Ja jestem tak zadowolona z efektu tej farby i farbowania ze gdyby nie moje koncowki to tez chetnie bym zapuszczala a mam juz do polowy plecow. A powiem wam, ze kiedys mialam strasznie spalone rozjasnianiem wlosy i tylko jedwab mi je uratowal przed scieciem , wysuszeniem etc. Ostatnio zostawilam jedwab w PL i nie uzywalam od lipca i znow mam koncowki straszne, placza sie w koltuny, nic tylko zlikwidowac. Moze jak szybko zadzaialam to uratuje przed scieciem.

Madziula tez mam taki plan. Ryba po grecku i sie samoobslugiwac. Kupilismy zwykla maszynke do wlosow w LIDLu i meza juz nie musze wysylac do tych szerokousmiechajacych sie, cycatych pind :-)

P.S. Czy tu juz jest jakis watek zywieniowy? Co myslicie zeby taki zalozyc? Ja znalazlam sporo przepisow na samodzielne przygotowanie posilkow dla dzieci, niektore naprawde interesujace i moglybysmy sie dzielic wskazowkami. Co wy na to?

O wlasnie zauwazylam, ze istnieje taki watek, wiec jutro moze wrzuce tam to co znalazlam.

Spijcie dobrze damy.

reklama
Wszystkiego Dobrego Kobitki Dla Was I Dla Waszych Najblizszych

Załączniki

• Screen shot 2010-12-24 at 09.57.39.png
    Screen shot 2010-12-24 at 09.57.39.png
    59,9 KB · Wyświetleń: 13
Do góry