AnnaJ007
Fanka BB :)
Milka ja słyszałam i czytałam dużo na mój temat, jako że mój synio dostawał MM, od jednej z forumowiczek "Mamy z Holandii" nawet to że MM to syf..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Milka, moge cię pocieszyć, ze ja od jakiegoś czasu tez mam takie dylematy. A wszystko przez to, że jak ide do pracy to muszę wstać o 4.45, odciagnąć mleko, potem drugie odciąganie w pracy na długiej pauzie (co wiąże się z wędrówką na drugi koniec firmy), potem znowu stres czy dowioze to mleko w dobrym stanie do domu.....Mozecie mnie krytykowac, ale postanowilam dawac Emilce mleko modyfikowane. Mam zamiar, poki co jeszcze zostac przy piersi wieczorem i rano.
Wiem, ze powinnam korzystac z natury ile sie da, ale ostatnio mam jakies schizy. Ciagle wydaje mi sie, ze Emi sie nie najada,a mnie tylko sutki bola. Jak dostanie mm to jest jakby szczesliwsza.
Mam troche poczucie jakbym byla nie do konca dobra matka, ale to jest silniejsze.:-(Tak sobie tlumacze, ze przeciez duzo dzieci wychowuje sie na mm i jest goed.
Mysle, ze samopoczucie matki jest tez wazne...
Ayni TWD :The Walking Dead! Serial z dreszczykiem,Dex to przy tym miernota Nawet moj m ze mna oglada,chociaz nienawidzi seriali a TWD od pierwszego odcinka pierwszego sezonu i tez z niecierpliwoscia czeka na kazdy nastepny odc...ale wczoraj byl wykonczony i padl wczesniej.Ja to paznokcie obgryzam,oczy niekiedy zaslaniam i nie raz sie poplakalam przy TWD .
A jak chcesz swoj serial z polskimi napisami to tu jest fajna stronka,tez czasem cos lukam online...czasem wole tak niz sciagac...
Switched at Birth - iiTV.info
Teraz lulu,dobranoc!
Nooo noo,widze ze wszyscy juz na nogach
Dzien Dobry,My pospalismy ladnie po szczepieniu chociaz wczoraj wieczorem mega marudne byly i strasznie plakaly .Ciagle bylo aauuuuaaaa aaauuuaaaaa,dotknac ich tez aaauuuaaa....normalnie przeszla mi taka mysl wtedy przez glowe.ze chyba poszlo cos nie tak z ta szczepionka,skoro nawet dotnac sie ich nie dalo No i pierwszy raz musialam ululac do snu No ale to byl wyjatkowy przypadek...Dzis wstaly wesole ,goraczki raczej nie ma i oby tak zostalo.
Milego dnia dames .:-)