reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

hejkaaa

Robale Gratulacje dla szwagierki...

Ayni aż ciekawi mnie o co takiego chodzi z tymi szczepionkami....

moja dzidzia od wczoraj też jakaś skwaszona, w nocy sie przebudzała, rano miała zaklejone oczko i lekko podpuchnięcie, potem przeszło ale panie w złobku mowily ze byla bardzo nie spokojna i zamiast 180 zjadała 120...... gorączki nie ma, kupke robi okej,,,, albo ta pogoda albo sie przeziebiła bo mąż też grype ma....

reklama
Robale no własnie nie wiem, po powrocie do domu juz zjadła normalnie 180 ale co zauwazyłam ze krzyczy jak puszcza bąki albo kupke.....hmmmm

Milka kurna u mnie tez nic. Po porodzie zeszło 10 kg potem znow 2 ale te 2 jakiś czas temu wróciły aż się wściekłam bo prawie codziennie na spacer 2 godzinny ale fakt ze miałam też ciagnaty na słodkie. Od 2 tyg biore cerazette I chyba mi się coś wyregulowalo bo nie ciągnie mnie tak do czekolady ( moja pieta Achillesa) I dzis zauważyłam że te 2 kg też zlecialy. Niestety na odchudzanie w moim przypadku zawsze najlepszy jogging ale póki co mogę o tym zapomnieć.

Didor mojego tez nie kapali od razu na drugi dzień poszłam kąpać z pielęgniarka która uczyła I pokazywała tricki przy ubieraniu hehe a moj mial dużo tej mazi nawet mam zdjecia jak ma zaschnieta krew na główce aż moja mama myślała że coś mu się stało jak zobaczyla fotki.

Madzia co masz na myśli z tym pytaniem? Ja czytałam dużo już w ciąży o szczepieniach. Mogę Ci na priv wysłać wypowiedź polskiej pani neurolog Majewskiej na temat szczepień I inne filmy wiesz dużo można by pisać ale to bardzo obszerny temat I skomplikowany.

Robale gratuluje ciociu ;)

Dziewczyny mam wrazenie jakby mi ktos dziecko podmienil,jakas cicha malo ruchliwa,jakby sie w rozwoju cofnela...nic nie pomozecie.Trzeba czekac.A tyle sie naczytalam o powiklaniach po szepionkach i teraz panikuje.

Ooo i ten o ktorym pisala Ayni tez czytalam...

ROBALE a ciezko,ciezko mowia ze czas goi(a raczej koi rany),ale blizny zostaja. Nie sposob zapomniec. Bede trzymala kciuki zeby male -wielkie Szczescie i do Ciebie zawitalo:) MADZIULA oby nic sie do Martynki nie przyplatalo,a tak swoja droga 180ml. moja Nadia nigdy z butelki nie wypila(jak czasami sciagalam). Nie wiem ile pije z cyca,jak czasami sciagalam i byl pelny, z nocy(az ciezki)to sciagalam ok. 160ml. z jednego. No i ona go oproznia,czyli chyba bezposrednio lepiej smakuje;) No ale Martysia ma apetyt nie ma co. A je juz sloiczki?

Ayni ni chce

doris nieee jeszcze nie je słoiczków, wczoraj jej dawałam troche bambixa ale nie chce tego jesc, albo jeszcze za wczesnie albo jej nie smakuje....

ROBALE ja juz slow do ciebie nie mam .Czemu tak piszesz ze ty nigdy ,nie mysl tak nawet.Musisz walczyc .Tyle kobiet walczy to i ty dasz rade.

MAMO M&Z wiem co czujesz u nas tez tak bywalo po szczepieniach.Moj Tymek mial problemy neurologiczne i co sie udalo na rechabilitacji osiagnac to po szcepieniu mu sie pogarszalo ,jakby sie cofal.Terapeuci w PL i tytaj mowili mi ze widza takie rzeczy wlasnie u dzieci.Na szczescie po jakims czasie to mijalo_Oby u was szybko minelo:-)

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi. To już na drugi dzień można kąpać..
Kurcze o tych szczepionkach na potem też muszę poczytać.

reklama
Do góry