reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Nana no szkoda że nie jedziecie jak lubicie, ja to bym się cieszyła jakbyśmy tu zostali ale przegląd samochodu zaraz po świętam i dlatego musimy jechać:wściekła/y:. A na dobre wieści hm raczej się nie doczekasz :zawstydzona/y:

reklama
Robale gratulacje ciociu! Chlopiec czy dziewczynka?

Ja jestem w stanie zblizonym do obledu...z Marta dzieje sie cos zlego a ja niewiem co robic...

Ja już po kłótni z teściową, obrazila się bo napisałam żeby dali dziewczynie odpocząć, bo raptem 2 godziny temu urodziła, a tam cała rodzina już siedzi. Niech o mnie tez pomyśli troszkę że ja to na swój sposób przeżywam i na swój się cieszę. Zapomniała że ja nie dawno straciłam dziecko

Gratulacje "ciociu Robale" :-D Tylko spokojnie, bedzie dobrze.

Macie racje dziewczyny. To moja sprawa co zrobie.
The Hague widzisz? Sa tacy, co krytykuja :tak:, ale ja mam to w nosie.
Dziekuje Ayni, ale ja juz podjelam decyzje. Poza tym niemoge juz na siebie patrzec i mam zamiar niedlugo zaczac ekstremalne odchudzanie. Karmienie nie pomoglo :sorry2: To spedza mi ostatnio sen z powiek. Mogloby zaszkodzic cos mojej corci, a tego nie chce.

Nana gratuluje postepow:tak:

MamoZ&M co sie dzieje?

Hej dziewczyny.
Jak się macie.
Mam pytanie. Wiem ze w szpitalu po narodzinach nie kąpią dziecka i ze zabiera się je takie w mazi do domu. Kiedy _ po jakim czasie robilyscie w domu pierwszą kąpiel?

Pozdrawiam

Czesc didor
Ja musialam zostac dluzej w szpitalu i Mala byla kapana zaraz na drugi dzien przez pielegniarki.
A dziecko nie jest w mazi bo je wycieraja :tak: i nie zostaje jej duzo;-)

Didor moja Nadia urodzila sie w.niedziele rano a kapana byla we wtorek i tez lezalysmy w szpitalu dobe.Mazi praktycznie nie miala bo urodzila sie tydz. po terminie,tylko jakies tam "strzepki"i troche krwi.MILKA trzymam kciuki za pomyslnosc w odchudzaniu!!! ile planujesz zrzucic? MAMO Z&M co sie dzieje...? ROBALE badz dobrej mysli- Aniolki do nas wracaja.

reklama
Do góry