reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

O jakWam sie trafilo :)
my w tym roku raczej tez sie nie wybierzemy na swieta...
ale moze tesciowa na s odwiedzi to bedzie weselej :)

Iskierko czyzby skleroza? :D nie no oczywiscie zartuje, bez obrazy, ja sama wszystko zapominam :) az czasem wstyd sie przyznc, i cos ostatnio ogluchlam :D hah

reklama
Jako, że my z kogutami wstajemy (śpimy max do 6) to już zdążyłam sprawdzić pocztę i ogłaszam, że tym razem do aktywowania jest promocja w kruidvacie na pampki rozmiar 1 lub 2, tradycyjnie 3 paczki na łebka :) jakby ktoś potrzebował :)

Dzien Dobry,
my tez juz wstalismy ale z musu ...7.15 wychodzimy ,dziecki do zlobka ja do pracy...
Echhhh jak dobrze,ze to juz bijna weekend!!!
Milego dnia dameski :-)

O 8 to Moja leci juz na pierwsza drzemke.

Tak wogole to co do spania to u Was tez takie rewelacje: w dzien dwa, gora trzy razy max po 30min, ale czesciej po 15min? :)
Rano to raczej nie pytam bo chyba nikt nie wstaje po 4 :) i nie chodzi tu o karmienie i pojscie spac dalej :) tylko o taką konkretna pobudke na zabawy :)

Czesc dziewczyny. U nas podloga juz w przedpokoju zrobiona, jeszcze tylko kuchnia i salon, znow mam rommel w domu, nienawidze tego.
Astrid nasze dzieci sie zsynchronizowaly :D moj poszedl spac o 22, wstal o 2 na papu, potem 5 rano papu i tak do 8.00... Teraz cos marudzi i zasnal mi na rekach, ale oczywiscie po ostawieniu go juz sa steki - peki.

A prysznic musze wziac... Hmmm.. jak go tu zabawic :-)

Justyna dzieki za info... Znow bylam wylogowana z profilu na kruidvatowskiej aplikacji i jak zwykle nie sprawdzilam.

My dzisiaj tez pospalismy tylko do 9...
pogoda za oknem znowu okropna...;/

Moj Alex wczoraj w nocy zaprotestowal, obudzil sie cos po polnocy i do pierwszej gaworzyl jak najety... :) malo nie popekalismy z B ze smiechu :D pare minut po pierwszej cichl i zasnal...

Ayni, ja dostaje powiadomienia na meila nawet jak jestem wylogowana (i tak co piatek).

Co do pampersów to moze bym sie pokusila na "dwojki" tylko nie wiem jak dlugo moje dziecko by je ponosilo (bo moze jej w koncu zadek urosnie) a na razie staram sie juz zakladac trojki zeby moja mala chociaz w tej kwestii miescila sie w normie :) a za duze nie sa wiec czemu nie zakladac

Berni, patrz zeby nie zaczal jak moja: przez dwa tygodnie wstawala kazdej nocy o 1 lub drugiej na dwugodzinna zabawe tzn zaczynala swoj dzien a potem to juz tylko drzemki, dobrze, ze spac szla o 19,
no i na szczescie juz jej przeszlo :)

Ostatnia edycja:
reklama
Justyna tez własnnie sprawdzilam promocje i wpadlam na forum poinformowac a tu juz rozmowa na calego hehe

Astrid, Ayni a moze nasze dzieciaki sie telepatycznie kontaktuja? Kacper zasnął mi ok 23, potem pobudka na jedzenie ok 2, potem przed 5 i marudzenie do 8. A po 8 nam sie przysnelo do 10 i znow, steka, pierszi i krzyczy, a jak zgubi smoczek (co chwile) to jest wtedy wrzask heheh

Do góry