bernadetkka
Fanka BB :)
Justyna wlasnie moj wczoraj zasnal, tak cos po 19 potem tylko sie budzil na jedzenie a w nocy mu sie zachcialo zabaw...
Teraz juz ucial sobie drzemke, ale to trwa przecietnie 15-30 minut
Dziewczyny mam takie pytanie, Zaginela moja znajoma, szuka jej cala rodzina, zostawila rocznego synka, nikt niewie co sie z nia dzieje, policja szka bez skutku. udostepnie wam zdjecie, kazda jest z innego zakatka Holandii, a moze ktoras ja przypadkiem widziala... jesli bedziecie mialy chcwile czasu zerknijcie.
Prosze Was bardzo jesli mozecie udostepnijcie jej zdjecie na facebooku, moze wspolnie ja odnajdziemy
Magdalena Bańka.
ZAGINELA !!!
Magdalena Banka
24-09-2012 widzielismy ja poraz ostatni!
Szukamy Jej cala rodzina!
...Jesli ktokolwiek wie co sie z nia dzieje,
prosimy o kontakt.
Jej roczny synek jest pod opieka babci i dziadka
i bardzo chcialby wiedziec, co dzieje sie z Jego mama!
Prosze udostepniajcie to zdjecie, moze w ten spozob dowiemy sie co dzieje sie z Madzia!
Z gory dziekuje !
Zobacz więcej
Teraz juz ucial sobie drzemke, ale to trwa przecietnie 15-30 minut
Dziewczyny mam takie pytanie, Zaginela moja znajoma, szuka jej cala rodzina, zostawila rocznego synka, nikt niewie co sie z nia dzieje, policja szka bez skutku. udostepnie wam zdjecie, kazda jest z innego zakatka Holandii, a moze ktoras ja przypadkiem widziala... jesli bedziecie mialy chcwile czasu zerknijcie.
Prosze Was bardzo jesli mozecie udostepnijcie jej zdjecie na facebooku, moze wspolnie ja odnajdziemy
Magdalena Bańka.
ZAGINELA !!!
Magdalena Banka
24-09-2012 widzielismy ja poraz ostatni!
Szukamy Jej cala rodzina!
...Jesli ktokolwiek wie co sie z nia dzieje,
prosimy o kontakt.
Jej roczny synek jest pod opieka babci i dziadka
i bardzo chcialby wiedziec, co dzieje sie z Jego mama!
Prosze udostepniajcie to zdjecie, moze w ten spozob dowiemy sie co dzieje sie z Madzia!
Z gory dziekuje !
Zobacz więcej
Ostatnia edycja: