reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Justyna wlasnie moj wczoraj zasnal, tak cos po 19 potem tylko sie budzil na jedzenie :D a w nocy mu sie zachcialo zabaw... :)
Teraz juz ucial sobie drzemke, ale to trwa przecietnie 15-30 minut :D

Dziewczyny mam takie pytanie, Zaginela moja znajoma, szuka jej cala rodzina, zostawila rocznego synka, nikt niewie co sie z nia dzieje, policja szka bez skutku. udostepnie wam zdjecie, kazda jest z innego zakatka Holandii, a moze ktoras ja przypadkiem widziala... jesli bedziecie mialy chcwile czasu zerknijcie.
Prosze Was bardzo jesli mozecie udostepnijcie jej zdjecie na facebooku, moze wspolnie ja odnajdziemy:(
Magdalena Bańka.

ZAGINELA !!!

Magdalena Banka

24-09-2012 widzielismy ja poraz ostatni!
Szukamy Jej cala rodzina!
...Jesli ktokolwiek wie co sie z nia dzieje,
prosimy o kontakt.
Jej roczny synek jest pod opieka babci i dziadka
i bardzo chcialby wiedziec, co dzieje sie z Jego mama!

Prosze udostepniajcie to zdjecie, moze w ten spozob dowiemy sie co dzieje sie z Madzia!

Z gory dziekuje !
Zobacz więcej

Ostatnia edycja:
reklama
Ayni, ja dostaje powiadomienia na meila nawet jak jestem wylogowana (i tak co piatek).

Co do pampersów to moze bym sie pokusila na "dwojki" tylko nie wiem jak dlugo moje dziecko by je ponosilo (bo moze jej w koncu zadek urosnie) a na razie staram sie juz zakladac trojki zeby moja mala chociaz w tej kwestii miescila sie w normie :) a za duze nie sa wiec czemu nie zakladac

Ja sobie tez tak ustawilam, ze mi przychodza codziennie promocje, ale dzis mi przyszly odswiezacze air wick :eek: ja tez sie zastanawiam nad rozmiarem bo 1-ki jeszcze dobre ale mam jeszcze paczke jedynek zapasu a potem moze juz bedzie za male? chyba tak... swoja droga te pamki wychodza super tanio. odkad maly sie urodzil to nie kupilismy zadnych pampkow za normalna cene, wszystkie na voordeelkaart bo mamy 2 i kupilismy ostatnio 6 paczek kazda po 5,60 EUR i na zapasie mam jeszcze 3 paki.. a roz 3 od ilu kg ?

Astrid, Ayni a moze nasze dzieciaki sie telepatycznie kontaktuja? Kacper zasnął mi ok 23, potem pobudka na jedzenie ok 2, potem przed 5 i marudzenie do 8. A po 8 nam sie przysnelo do 10 i znow, steka, pierszi i krzyczy, a jak zgubi smoczek (co chwile) to jest wtedy wrzask heheh

moj doslownie to samo. wsadzilam go do boxu i moglam spokojnie zrobic sobie sniadanie i pozmywac naczynia. poki nie obejrzal calego salonu smoczek nie byl potrzebny a jak sie zrobilo nudno to naszlo go na ulubiona zabawe pt "speentje is kwijt" ja wloze, on wypluwa i tak w kolo macieju... a jak mu nie dam to marudzi....

idziemy za niecala godzinke do cb... na szczescie jest 2 minutki od mojego domu w budynku thuiszorg, nawet nie wiedzialam... pogoda jest BEEEEEEEEEEEEE

Małej chyba niedługo będą szły zęby, bo maruda. Też ciągle ją muszę zabawiać, a gary w zlewie rosną :eek:. Teraz śpi, bo ją bujam w foteliku. Na szczęście nie ma gorączki.

Wstawiałam na wątku "Holandia", ale chyba ten link bardziej tutaj pasuje: Dzieciowo mi! | Synechia – problem małych dziewczynek. Fajnie, że wcześniej o tym nie słyszałam. Ja nie wiem, czemu o tym się nie mówi, a potem tylko kłopoty.

pampki roz 3 od 4-9kg

co do zebow to u mojej widac z bokow na dole i gorze wyrazne zarysy i to juz co najmniej dwa tygodnie (a mialy wyjsc niby szybko), marudzi raczej niekoniecznie od tego bo i pogoda jej nie pasuje i raz zmeczona raz glodna, temperatury tez z tego powodu jeszcze nie miala a slini sie i szoruje piesciami dziasla juz od dobrych dwoch miesiecy

wiec nadal czekamy az sie cos pojawi :)

reklama
Do góry