reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

W ciąży ok 10kg na plusie a po spadek 15kg :) wpływ Małej (ale nie karmię piersią tylko bawię się z Małą i jakoś kg uciekły bo i jeść się nie chce jak zajęcie jest
)
Mi uciekają od karmienia i nawet mama przez skajpaja już mi marudzi, że mam jeść. No przecież jem :baffled:. Pewnie jakbym nie jadła słodyczy, to bym była przecinkiem. Teraz mam wagę taką, jak sprzed ciąży. Ja byłam 12 kilo na plusie.

reklama
No właśnie tak, mi się buzia nie zamyka, ciągle coś żuję a i tak mi w kółko powtarzają jedz... Chciałabym przytyć, ale to chyba nie przy moim teraźniejszym trybie życia i przemianie materii :/

Astrid super zdjecie!:happy2:
biedna Majeczka brdzo plakala przy szczepieniu?

Kallie zgadzam sie z toba u mnie tez sie nie sprawdzilo, spanie w dzien, bynajmniej tak jak pisza ze tyle godzin maly czlowieczek przesypia..
Justyna niewiem czy podziwia zyrandol:) chyba tak bo paczy tak w gore:D gada i gada, cieszy sie tylko co te maluszki tam widza to niewiem :p wszystko praktycznie biale :)

Płakała płakała :-(. Dzisiaj wybitnie nie podobało jej się w CB. Zawsze jest spokojna i grzeczna a dzisiaj, jakby ją mieli tam kroić. Teraz się bawi kocykiem i piska. Jest nieco cieplejsza, niż normalnie... ale nie mogę tego w 100% powiedzieć, bo mi cały dzień jest zimno i mam ręce, jak z lodu :baffled:.

Astrid to ja mojego lobuza juz bym nie mogla tknac, chyba ze w rekawiczkach bo bylby krzyk uhuhu :-D jemu nawet chusteczki przeszkadzaja chociaz je ocieplam:tak:
Justyna Twoja mala napewno po tobie wage odziedziczy skoro tak malo przybiera, tez bedzie kruszynka a najwazniejsze ze wszystko w porzadku:tak:

Astrid moze przejdzie, i nic jej nie bedzie, zadnej goraczki:)

Kallie to moj znowu odwrotnie, nie pzeszkadza mu zimno :p ja to jestem zmarzluch:D mi ciagle zimno i wydaje mi sie ze jemu tez ale jak go ubire to zaraz caly zapocony :D chyba a to po tacie :)

Dobrze tylko lekka:)

Ja juz swojego spac polozylam teraz czekam az sie mu amciu zachce... i chyba sama sie pojde polozyc, cos mnie dzisiaj glowa boli...;/
My mamy 30 pazdziernik trzecie szczepienie... zobaczymy jak tym razem bedzie, oby bylo tak jak poprzednio, czyli dobrze:)

reklama
Witam. Ja już mam weekend.
Doczytalam was, ale... nie wiem co mialam napisac a nie chce mi się czytac drugi raz :-D:-D:-D
Moja Olivia też rozgląda się ciekawie dookoła, śmieje się do ścian, gada do lampy, piszczy do swoich zabawek. Ogólnie coraz głośniej ją słychać i robi coraz zabawniejsze minki

Do góry