reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Ayni takie zabawki to w prenatalu mozna kupic, ja mam stamtad taka osmiornice z 6 nogami, i kazda ma cos innego, jedna szelesci, druga piszczy, trzecia to lusterko itd. A jak nie masz Prenatala to moze InterToys, bo tam tez je widzialam. dzieci lubia rozne szeleszczace rzeczy, i taka zabawka fajnie uspokaja i zajmuje dziecku czas :-)

Bernadetko u nas na Tomka tylko bajki w TV dzialaja, a najbardziej to Bzyczek i Myszka Miki (Bzyczek bo to pszczola i ma paseczki :D, a Myszka bo jest czarna, oznacza sie od innych i ma caly czas usmiechnieta buzie :p). Aha no i jak slyszy reklame to az z kuchni biegnie do salonu zeby tylko obejrzec :eek: nie wiem jak oni to robia :-D

reklama
Hej wczoraj nam padl necik i wlasnie odzyskalam lacznosc ze swiatem:-)
ASTRID mnie lekarka mowila zebym przed zabiegiem wykapala sie by pozniej palca nie moczyc przez tydzien.
Ja mam znow antybiotyk no nie wiem na co bo znow lekarza nie widzialam poszlam z bolem nerek i nie wiem czy to infekcja pecherza czy nerki bo pecherz nie boli ,tylko nerki a z moczu wyszlo ze jest inf.

Mi kazał tylko zmieniać opatrunki. Nic nie gadał o zakazie kąpania. No, ale ja tam aż tak źle chyba nie miałam, bo mi dużo nie wyciął tego paznokcia. I tak mi mąż kazał dzisiaj jeszcze nie łazić :zawstydzona/y:. Najgorsze jest, że ja tak nie umiem i mnie to wnerwia.

tak wiem ale to juz kolejny raz dotego mialam problemy z nerkami w ciazy a moja babcia zmarla na nerki ...bo ciagle miala zapalenie az dostala niewydolnosci.lek nazywa sie norfloxacine

reklama
Do góry