reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Dzien Dobry!:)

Ja juz po wielkim bolu... teraz czekac trzeba na nastepny...:/

Madzia oby szybko przeszlo malutkiej:*

Doris czas leci...:) bardzo szybko a my sie starzejemy :D a ile lat ma twoja pociecha?:)

Alexja jeszcze do porodu chyba zostala Yokasta, tylko cos nam tu zniknela i Marys:) potem Agss:*

Agss ja pierwsze ruchy poczulam 16-17 tydzien, poczjesz to zobaczysz jakie cudowne uczucie:*

reklama
Madzia no ale czy ona wytlumaczyla Ci w ogole co znaczy berg? mam wrazenie ze nie.. wiesz ze masz prawo do 2 konsultacji z innym lekarzem? moze dowiesz sie czegos innego? ja zawsze zasiegam drugiej porady, bo czasami lekarze sie myla..

BERNADETKA moja Nadia ma 4mies i 3tyg.;) No a my masz racje starzejemy sie ja 2tyg temu zmienilam moja dwojke z przodu na trojke;);)chcial nie chcial. A wlasnie sie dowiedzialam ze moj dwanascie lat mlodszy brat zdal egzamin na prawko za pierwszym podejsciem,tak jak siostrzyczka. A dla mnie to wciaz dziecko choc o glowe wyzsze.ode mnie. Nadia wlasnie.zasnela w lozeczku-ostatnio upodobala sobie spanie na brzuszku,a wczoraj wpielam spacerowke do wozka i powozilam ja po mieszkaniu w poz. polsiedzacej,ale miala frajde-wyzej przodem do kierunku jazdy jaka dumna siedziala.No ale niestety bedzie musiala jeszcze przez jakis czas dalej tylko obloki podziwiac w gondoli bo przeciez na spacerowke za mala. Chociaz dzisiaj na spacerze mi sie na grzechotkach podciagnela do siadania. A tak wogole to jest super-coraz fajniejsza.

hej Agss :) ja zapomnialam Ci odpisac, ale podobnie jak Madziula, ja malego poczulam jakos miedzy 17 a 18 tc, ale to nie byly kopniaki o ktorych sie mowi. Na poczatku czulam taka jakby mala rybke sardynke :) jakby mi ktos ja do brzuszka wpuscil, a potem dopiero lekkie stuki-puki, potem byly kopania, a potem to juz szal cial :D na poczatkowym usg widzialam ze maly sie rusza, przewraca na bok ale kompletnie tego nie czulam i strasznie sie wsciekalam , bo juz chcialam wiedziec co malenstwo wyprawia w brzuchu. Doczekalam sie, ale tez mi sie tak dluzylo. A kiedy masz to usg ? Pisalas, ale zapomnialam :p wiem, ze polowkowe masz chyba 30-tego, tak? A to pretecho ? No no, sama az jestem ciekawa i obstawiam chlopca :-p

No wlasnie Iskierka sie cos nie odzywala ostatnio, ale podejrzewam, ze ma kociol i pewnie po pracy woli posiedziec z mala niz nas sledzic ;p ale obstawiam tez ze dzis albo jutro sie odezwie.

Ciekawe co u Kallie... Napisalam dzis do niej na FB ale cisza... Mam nadzieje, ze u nich wszystko w porzadku... Troche sie martwie
:crazy:

Ayni 12stego mam pretecho i powiem szczerze że też obstawiam chłopca (nikomu się do tego nie przyznałam:-D) chociaż po cichu marzy mi się dziewczynka (taaakie fajne ciuszki są dla dziewczynek :-D)
Połówkowe mam 30stego i pewnie będę się stresować jak cho..roba...

Rybka sardynka mówisz? ^^ No ja się właśnie zastanawiałam czy poznam że to właśnie TO a nie np jelita ^^
Moje na usg wymachiwało rękami i tak fajnie sobie skoczyło..ah to już 6 tyg temu było :eek:

KALLIE ,YOKASTA tez sie nie odzywa... Ja Tymka poczulam naprawde predko bo w 15 tyg ale to tez raczej bylo jakby przelewanie ,czy cos jakby mi jelita pracowaly a pozniej bylo juz konkretnie ale juz jak nie bralam lekow przeciwskurczowych to mialam tak twardy brzuchol ze maly sie ruszac nie mogl.Wiecie moj Tymcio czesto bawi sie tak ze oplontuje sobie kable czy co tam dorwie wokol szyji (musze bardzo uwazac) wydaje mi sie ze moze tak bawil sie w brzuszku i dlatego byl poowijany pepowina.

Dobry Wieczor!
Ja juz dzis zamowilam torta na moja 30:zawstydzona/y: niestety w pracy trza trakteren,inaczej w d**e bym to miala...

Strasznie ciezko za Wami nadazyc...w koncu zmienilam przegladarke to moze uda mi sie byc na biezaco.

I pochwale sie ,ze moje dzieci od 3 dni ucza sie pic z kubeczka i idzie im zaskakujaco dobrze,nawet panie w zlobku w szoku byly.Troche trzeba im przytrzymywac bo by chlustaly na wszystkie strony ale lyczki ladnie robia!
Marta chciala w sobote uciec tacie jak ja przebieral do pizamki,tak szybko sie czolgala ale zapomniala ,ze sie lozeczko konczy i wyrznela glowa w deche ...az plakalismy ze smiechu :-D

W koncu zaczal sie nowy sezon jednego z dwoch moich ulubionych seriali...klade sie w wyrku i ogladam...gdyby ktos chcial wiedziec to Dexter!!! Kocham Dextera!!:-D

Dobranoc!

reklama
Do góry