reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Dzień dobry...

w końcu wśród żywych.. hehe

wczoraj padł mi modem z kpn i dzisiaj przysłali nowy.... hiuuu

u nas coraz lepiej, wyobraźnie sobie ze wczoraj przyczytałam na necie na maść Alantan Plus jest rewelacyjna na egzeme u niemowlaków... traf chciał że mam tą maść bo sama nie raz używać i eksperymentalnie jej buźke posmarowałam... a co mi szkodzi... i po dwóch smarowaniach wysypka zanika z godziny na godzine!!! niesamowite!!! mam tylko nadzieje ze to już nie powróci....

Alexja ja mam za to wrażenie ze ty mowisz o czymś innym... byłam u dwóch lekarzy.... i oboje powiedzili to samo....

Mamo ZiM kiedy urodzinki???

Agss
gratuluje pierwszego usg :) ja strasznie sie wzruszyłam jak pierwszy raz zobaczyłam moja kruszynke w brzusiu :)

Ayni okazało sie ze w ogole ja miałam stary modem z kpn-u a teraz przysłali nowy ten biały własnie heheh

reklama
Dzien Dobry:)
alez pustki tutaj :(

My dzisiaj na 16.20 na szczepienie... o matko znowu sie boje...;/

Madzia ale Ci szybko przyslali nowy modem... :) a ja musialam tyle czekac, choc wydaje mi sie ze przyslali wczesniej ale ci w tym sklepie tyle go trzymali...;/ grunt ze jest:)
Dobrze ze Martynce przeszlo! oby juz nie powrocilo:*
DSCF0643.jpga tu moje sloneczko:)

Ostatnia edycja:
BErni ja najpierw poszłam z tym modemem do sklepu zeby mi go wymienili, ale pan powiedział ze nie maja na stanie i mam zadzwonic pod taki numer telefonu, zadzwoniłam i pani po sprawdzeniu sygnału takze doszła ze najwyraźniej modem jest zepsuty i ze na drugi dzien bedzie kurier do 13 z nowym no i był po 12 :) także narzekac nie moge :)

hihi fajne to twoje słoneczko:):)

witamy po w niespelna przespanej nocy i szalonym poranku. Baby Adam po 3 w nocy zdecydowal ze nie bedzie spac i woli sobie pogadac do rodzicow. Probowalam go oszukac na wszystkie mozliwe sposoby, ale bezskutecznie. O 10 zadzwonila do drzwi wijkverpleegkundige a my w lozkach :szok: jak sie zerwalismy, no ale nic, Adas juz wazy cale 4 kg, wiec przekroczyl swoja wage urodzeniowa. Na schodzaca skore tak samo jak w szpitalu kazali nie kapac codziennie i czekac az zejdzie. Poza tym wszystko ok, nastepnym razem idziemy 15 pazdziernika i 29 jade do szpitala na wizyte kontrolna u ginekologa. A potem do domowego po tablety i znow bede brykac :-) nie moge sie juz doczekac, bo krawienie mi sie skonczylo juz.

O 13.00 Adamo poszedl spac a ja razem za nim , ale koniec spania i trzeba ogarnac jakos dom. Dam rade, prawda ? :D

Madziula oo widzisz uwineli sie. Nawet szybko im to poszlo, nie spodziewalabym sie az tak sprawnej akcji. Chyba faktycznie cos ostatnio zaczeli usprawniac z obsluga klienta.

Berniaku, dawaj Alusia i chodzcie do mnie! Ale fajne te starsze maluszki juz takie pulchne , Martynka tez sie puca zrobila , ciekawe kiedy moj krolewicz sie zapucuje :D Juz powoli sie zaokragla na buzi.

No nic dziewczyny, lece z misja sprzatania domu, mam nadzieje, ze mi to jakos pojdzie.

Ayni kpn sie zabrał za jakoś, w koncu zmienili z numer telefonu na darmowy 0800 bo wczesniej mieli 0900 co kosztowało 1.50 z komórki.... jesli zeby ceny obnizyli i chyba jednak zostane u nich heheh

oj tak Ayni puce i ciezkie... mnie już rece bolą jak dłuzej ponosze :)

czesc dziewczyny

Madziu dbrze ze Martynce zcgodzi ta egzema:tak:
Berni sliczny twoj synus:tak:
Agss ciekawe kto mieszka twoim brzuszku..:happy:

My dzis pol dnia spedzilismy w cb.
Michas ostani raz do kontroli i szczepienia a Milenka do kontroli :tak:wazy 4600 a mierzyc beda nastepnym razem:baffled:

W niedz sie dowiedzialam ze bede ciacia:tak:kolezanka ktora byla z nami rodzic sie zapatrzyla na Milenke:-D:tak:

My juz po szczepieniu:) dalismy rade, zarowno ja jak i maly, nawet bardzo nie plakal:)
Wazy juz 7300 i mierzy, dziwne bo 61,7 cm... a ja mu zakladam 62-68 :)

Ayni jak to mowia "zawijam kiece i lece" hah:D z wielka radoscia bym Cie odwiedzila i zobaczyla tego Adasia:*

Madzia to naprawde szybko tam w tym KPN dzialaja:D

Karola a dlaczego ci Milenki nie mierzyli?
Ooo to fajnie jak zostajesz ciocia :D

Ayni to was polona zastala w lozku:-D Ja wczoraj bylam u Ha z egzema i zapomnialam o taletkach :angry:no nic bede sie musiala znow wybrac...:sorry2:
Berni powiedzieli mi ze nie za kazdym razem mierza:baffled::confused::sorry2: tak dziwnie z tym mierzeniem ostatnio tez namierzyli Milutce 51,5 a ja jej 62 ubieram:baffled::nerd::nerd:

reklama
Do góry