reklama
Nana, ten przepis, co mam, to jest na pasztet z warzyw. Na pewno nie bedzie mial na niego uczulenia ale pytanie, czy zje taki wynalazek? jest pyszny.
wlasnie gadamy z Madziula o probiotykach, dla dzieci sa tu dostepne, w drogerii. wygladaja tak:
Wapiti DarmBalans-Junior: probioticum voor kinderen - Lijfblad
wlasnie gadamy z Madziula o probiotykach, dla dzieci sa tu dostepne, w drogerii. wygladaja tak:
Wapiti DarmBalans-Junior: probioticum voor kinderen - Lijfblad
nana19
Fanka BB :)
Ja wlasnie mu zakupilam probiotyki w pl bo wiem ze na skaze i ogolnie na alergie to pomaga.No a pasztecik to sprobujemy mysle ze nie pwoinnien miec uczulenia bo warzywa je i nic mu nie jest ,a czy bedzie chcial tego nie wiem .Ha ha w pl jak bylismy to chleb ze smalcem wcinal
Wzroc mi na priv moze ten przepis chyba ze inne mamy chetne.Ja wlasnie odbylam rozmowe kwalifikacyjna na skypie no i teraz musze czekac na odzew.
Wzroc mi na priv moze ten przepis chyba ze inne mamy chetne.Ja wlasnie odbylam rozmowe kwalifikacyjna na skypie no i teraz musze czekac na odzew.
Ostatnia edycja:
Robale
U mnie w miaręNo mosiala zrobic bo mialam problemy hormonalne ale to dobry lekarz jest ginek i endokrynolog.Najleprzy lekarz moj jak do tej pory.
Jak u ciebie robalku?
Madziula ja wpadam do Pl, raz na rok i mojemu gin patrzy na mnie jak nie na pacjętkę ale na babę która już nie przyjdzie bo i tak siedzi za granicą, a że chodzę prywatnie i on jest jedynym prywatnie przyjmującym lekarzem to ma szybki zarobek, bo ile to wypisać receptę
MamaZuzi&Marty
Ja też reflektuję na ten przepis,plisssss !!!
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
pragne tylko dodac co do probiotyków że te co podała sencilla są od 6 miesiaca..... wiec radze przywozić z pl dla mniejszych dzieci... ja własnie robie zamowienie hehehehe
RObale to ja mam inne doświadczenia, mam super ginekologa w pl co zbada mnie od stóp do głow, da badania jakie chce , wypytuje o rozne sprawy , interesuje sie..... takze z miłą checia do niego chodze....
RObale to ja mam inne doświadczenia, mam super ginekologa w pl co zbada mnie od stóp do głow, da badania jakie chce , wypytuje o rozne sprawy , interesuje sie..... takze z miłą checia do niego chodze....
reklama
Podziel się: