reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

MAdziula, moja bratowa miala skierowanie na regularne badania watroby, i wszystko wychodzilo ok. Dopiero jak musiala zrobic usg jamy brzusznej przy innej "okazji", to wszystko wyszlo.

Ostatnia edycja:
reklama
Eee tam a ja myslalam ze Ayni bedzie sie synkiem chwalic. No to dalej tezymam kciuki. O tabletkach sie nie wypowiem bk bralam raz w zyciu przez 2mies. ale wiecej nie zamierzam . Przedwczoraj mielismy z mezem 12rocznice pozycia"niemalzenskiego"(po slubie 5lat). A nasze Serduszko mialo wczoraj 4 mies. ASTRID mnie tez kiedys bolala jedna piers ale u mnie to maz chcial mnie podniesc i mi przycisnal,moze tez sie gdzies uderzylas. AYNI jacie krece aaaale emocje.

Taaaak... właśnie ogarnęłam. Mój mąż mnie wczoraj mocno przytulił, aż mnie ta pierś zabolała. Tak to jest, jak wielki chłop ma mikro żonę :szok:.

Astrid powiem ci tak jak mi lekarka powiedziała, po karmieniu rób okłady zimne..... pilnuj temperatury... jesli bedzie wysoka powyzej 39 to do lekarza bo to moze byc bakteryjne.....

Ja kiedys mialam lekarke ktora przypisala mi hormonki ale wykonala najpierw usg badanie hormonow i krwi i na tej podstawie dobrala leki.Pozniej tez badala mi nogi ,krew itd.No ale mialam tez lekarza ktory nie widzial takiej potrzeby no i sama sobie badania robilam a on nie dlogo byl moim lekarzem.trzeba sie pilnowac i powinno byc ok.

No mosiala zrobic bo mialam problemy hormonalne ale to dobry lekarz jest ginek i endokrynolog.Najleprzy lekarz moj jak do tej pory.
Jak u ciebie robalku?

Ostatnia edycja:
Witajcie panienki !!!
Ayni w końcu i nareszcie!!!! Ale emocje!!! Trzymaj się i nie daj się !!! Czekamy na wieści!!!

Iskierka opróżnij skrzynkę mailową bo nie mogę wysłać Ci zdjęć!!!

Moje paskudki już niby zdrowe,gorączki im przeszły ,Zuzi zeszła wysypka.
Rozmawiałam wczoraj w CB o tym uczuleniu na gluten no i będę jeszcze raz probować,jeśli jej nie wysypie to baba powiedziała,że po objawach to mogły być te ich 5de albo 6de ziekte..w każdym razie jak je badała to okazy zdrowia i nic nie znalazła.No ale Zet dalej się drze po nocach,wstaję co godzinę daję jej smoka,poklepię po dupce i śpi a za godzinę to samo...przerwany sen to gówniany sen:wściekła/y: To co za cholera??? Zęby???
Pani kazała pić dawać z kubka czego one ABSOLUTNIE nie akceptują,niekapek też zaraz na podłodze ląduję,teraz będę zamawiać kubki doidy bo słyszałam,że z tego dzieci ładnie się uczą.Ostatnia deska ratunku albo poczekać aż 'dojrzeją' do kubka.
MAmy także jeść chlebek tylko za bardzo nie wiem z czym bo w kdv powiedzieli,że oni nie mogą dzieciom poniżej roku dawać smeerkaas ani leverpastei,mają tylko apelstroop ale bez przesady zasłodzą mi dzieci i potem nie będą chciały nic innego jeść:wściekła/y:
Dziewczyny ze starszymi dziećmi,doradźcie ,co dawałyście swoim na chlebek??
Nasze osiągi na teraz to:
Zuzia 68 cm, 7690g
Marta 68,6 cm, 7365g
Za dwa m-ce szczepienie..

Coś jeszcze chciałam pisać...nie wiem już co... tymczasem,papa

aaa już wiem,mam jeszcze do sprzedania 2 zimowe kurteczki zielone z Nijntje rozmiar 50!!! jak ktoś ,coś to pw

Ostatnia edycja:
reklama
Moj synek tez nie chcial z nizcego pic wiec probowalam ze zwykla slomka no i polubil ale na krotko no a teraz to mmay kubeczek z rorka fajny jest na poczatek Aventa.Co do chlebka to u nas ciezko bo maly ma skaze i tez niewielki wybor mam.Sera koziego nie lubi ,masla orzechowego nie moze bo uczulony ,pozostaje dzemik

Do góry