reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

O mamo... :baffled:. Nans po raz setny... dziękuję za cenne informacje. Co do postu z minką :baffled:... bardziej chodzilo mi o to, że nie ogarnęłam Twojego zdziwienia,że ktoś zamiast dać pełną diagnozę, woli się jeszcze upewnić z tym, wysyłając mnie do szpitala na usg. Nienawidzę się tłumaczyć, więc idę stąd być panikarą gdzie indziej.

reklama
O widzisz Madzia, ja tam nie wiem, jeszcze sie nie interesowalam i nie szukalam informacji jakie dokumenty potrzebne, stwierdzilam ze w szpitalu napewno sie tego dowiem przy wypisie, dlatego napisalam ze moze sie przydac ale raczej nie w szpitalu. Nie wiem czy sama kolezanka Marys ma zarejestrowane malzenstwo w Holandii, jesli nie ma to moze musi wziac ten papier :confused: no ale to juz nie moja sprawa.

Bylam u drogista, ale nie maja herbaty z lisci malin (nawet sie nie spodziewalam) ale za to kupilam tam sluchawki do uszu LOL.
Ide zaraz pichcic do kuchni , nie przesadzajcie dames, chyba jakies przesilenie letnio-jesienne bo ostatnio to tu sie az kotluje.

Haha witajcie,hardkoro tutaj dziś widzę ...tyle stron do tyłu przewinęłam i tak wszystkiego nie doczytałam...

Na rozweselnie opowiem Wam jeszcze jeden sen,który mi się kiedyś co noc śnił jak dziewczynki były maleńkie i budziły się w nocy.Któregoś razu jak się obudziłam to aż zaklęłam ku***a mać :wściekła/y: a stary się pyta co jest?? Ja na to: Ku**wa mam już dość,co noc mi się śni że idę na dół robię dla małych butelki z mlekiem ,wracam na górę ,odładam butelki na szafkę i wtedy słyszę w babyfonie jak małe płaczą...ja się patrzę na szafkę ...ni ma mleka ..jak to przecież robiłam i znok:-D przeca to był sen:-D i wtedy biegiem na dół szybko mleko robić bo syreny wyją :-D
Nawet takie rompery zajefane im kupiłam

Uploaded with ImageShack.us

Dziś ciąg dalszy gorączki u Zuzi,do żłobka jej zawieść nie mogłam więc budziłam z rańca samego kumplę ,żeby się nią zaopiekowała.

Ostatnia edycja:
cześć damessy :-) mi ostatnie dni ta stronka zbytnio nie działała i widzę że na szczęście:-D
Ayni weekend minął a Adasiowi jak widać nadal się nie spieszy hehe to tak jak mojemu dzieciowi:-D w sumie to mi przyszły tydz by pasował nawet bardziej, więc moje gadanie że blisko terminu się dziecię zdecyduje może się sprawdzi:-) jak na razie to tylko ciągłe pyt mnie denerwują kiedy zamierzam rodzić, na co mam jedną odpowiedź "pytaj mojego dziecia"heh

Mgd dzięki za info o czapeczce, fajnie że wracasz, załapiesz się na dwa porody:tak:

Kasia ale malutka rozłożona, chyba jej się dobrze spało hehe mały słodziak:-D

I więcej nie wiem co miałam pisać :D

Genialne body :D
Ayni czytałam tam gdzieś między jakże interesującą wymianą zdań że pijasz herbatkę z werbeny... powiem Ci szczerze że nie miałam pojęcia że taka istnieje... tę roślinę znałam tylko z jakże ambitnej lektury pamiętników wampirów xD
Anyway lecę właśnie odebrać paszport, może potem w temacie trochę się uspokoi.
Spokojnego wieczoru miłe panie (;

Genialne body :D
Ayni czytałam tam gdzieś między jakże interesującą wymianą zdań że pijasz herbatkę z werbeny... powiem Ci szczerze że nie miałam pojęcia że taka istnieje... tę roślinę znałam tylko z jakże ambitnej lektury pamiętników wampirów xD
Anyway lecę właśnie odebrać paszport, może potem w temacie trochę się uspokoi.
Spokojnego wieczoru miłe panie (;

O werbenie też się dowiedziałam czytając i oglądając Pamiętniki Wampirów :cool2:

Kallie, ale ty sie nie nastawiaj ze ona ma jakies super walory smakowe, ja pije juz codziennie chyba dla tego relaksu , nie krzywie sie czy cos, ale rooibos to napewno nie jest :-) nazywa sie to tutaj ijzerkruidthee maz kupuje u marokana, nie wiem czy w de tuinen bedzie akurat. widze ze twinnings tez produkuje herbatki i moze gdzies dostaniesz taka ?

Twinings Thee ijzerkruid-verveine 25st

Jacob Hooy Ijzerkruid Gz 60g, nu voor €2.59 - Drogisterij.net - tu mozna kupic online.

u marokana jednak chyba najtaniej bo cala duza pake dostaniesz za grosze.

a mnie dzis mecza przepowiadacze straszaki, ale juz je chyba przegonilam prysznicem. Jeden to byl taki byk straszny ze myslalm ze oddechu nie zlapie nastepnego. No i tak mi sie ciezko chodzi ze szok, czuje sie jak balon , ktory zaraz ma eksplodowac :D

a ty Kallus ? kiedy jedziemy na porodoweczke ?

Ostatnia edycja:
reklama
Kallie, ale ty sie nie nastawiaj ze ona ma jakies super walory smakowe, ja pije juz codziennie chyba dla tego relaksu , nie krzywie sie czy cos, ale rooibos to napewno nie jest :-) nazywa sie to tutaj ijzerkruidthee maz kupuje u marokana, nie wiem czy w de tuinen bedzie akurat. widze ze twinnings tez produkuje herbatki i moze gdzies dostaniesz taka ?

Twinings Thee ijzerkruid-verveine 25st

Jacob Hooy Ijzerkruid Gz 60g, nu voor €2.59 - Drogisterij.net - tu mozna kupic online.

u marokana jednak chyba najtaniej bo cala duza pake dostaniesz za grosze a w necie to widze same pakowane po 20 szt. Ja natomiast wczesniej pilam szalwie , ktora kupowalam u turka , jak masz gdzies takie sklepy w okolicy to popytaj, moze wystepowac pod nazwami :

-ijzerkruid
-verbena

a mnie dzis mecza przepowiadacze straszaki, ale juz je chyba przegonilam prysznicem. Jeden to byl taki byk straszny ze myslalm ze oddechu nie zlapie nastepnego
Oooo, zadam moje "ulubione" pytanie: to juuuż? rodziiisz???? :nerd::cool2: sasasasa

Do góry