reklama
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Ja się nie obrażam... ciężko mnei obrazić, szczególnie na forum :-).
Ayni u mnie dzisiaj leniwe. Zaraz się za nie wezmę... z resztą gary na mnie łypią okiem w kuchni. Maja smacznie śpi... dzisiaj rano jej nie dali, bo trzeba było do tego lekarza iść i do fizjo się zapisać. Pewnie będzie spała sobie trochę :-).
Co do przekazywania informacji... zawsze byłam zdania, że można wszystko przekazać w taki sposób, żeby nikogo nie wprowadzić w osiwienie czy nerwicę. Dlatego ja rzadko kiedy nabywam wiedzy za pomocą pytań na forum. Jak raz byłam ciekawa, co oznaczają powiększone węzły chłonne, to już, że rak, śmierć i pożoga. A mi same zmalały, bo widocznie miałam powiększone przez to, że mnie jakiś dziad ukąsił i się zrobiła lekka infekcja czy coś tam. Paracetamol i calcium... i jak ręką odjął haha.
Nana - dla Ciebie też wszystkiego dobrego... szczególnie duuużo zdrówka, dla Twojego maluszka
Ayni u mnie dzisiaj leniwe. Zaraz się za nie wezmę... z resztą gary na mnie łypią okiem w kuchni. Maja smacznie śpi... dzisiaj rano jej nie dali, bo trzeba było do tego lekarza iść i do fizjo się zapisać. Pewnie będzie spała sobie trochę :-).
Co do przekazywania informacji... zawsze byłam zdania, że można wszystko przekazać w taki sposób, żeby nikogo nie wprowadzić w osiwienie czy nerwicę. Dlatego ja rzadko kiedy nabywam wiedzy za pomocą pytań na forum. Jak raz byłam ciekawa, co oznaczają powiększone węzły chłonne, to już, że rak, śmierć i pożoga. A mi same zmalały, bo widocznie miałam powiększone przez to, że mnie jakiś dziad ukąsił i się zrobiła lekka infekcja czy coś tam. Paracetamol i calcium... i jak ręką odjął haha.
Nana - dla Ciebie też wszystkiego dobrego... szczególnie duuużo zdrówka, dla Twojego maluszka
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
no i komedyji ciąg dalszy....
Ayni ja tylko chciałam dodać ze do aangifte geboorte nie trzeba aktu małzenstwa. przeciez jesli sie jest w gemeente jako malzenstwo to po co akt. oni to wiedza. potrzeba tylko paszorty obojga rodziców i ten akt urodzenia ze szpitala....
Ayni ja tylko chciałam dodać ze do aangifte geboorte nie trzeba aktu małzenstwa. przeciez jesli sie jest w gemeente jako malzenstwo to po co akt. oni to wiedza. potrzeba tylko paszorty obojga rodziców i ten akt urodzenia ze szpitala....
Astrid1987
no i komedyji ciąg dalszy....
Tak tak tak... my jesteśmy w gminie zarejestrowani, jako małżeństwo. Po to jechaliśmy do PL, po odpisy międzynarodowe aktów ślubu i urodzenia. Oni mają je wpisane u siebie, więc nie trzeba tego już pokazywać.
nana19
Fanka BB :)
ASTRID pozwole sobie zauwazyc ze zadnych wiesci ci nie przekazalam zapytalam tylko skad takie roznice w diagnozach lekarzy opisalas obszerniej jak bylo i teraz rozumiem.wiesz moglam jak inni przyklasnac powiedziec ze super ze tak lekarz powiedzial ale mnie szczerze ta sytuacja dotknela bo jak pisalm mam tez problemy z Tymkem.Nie napisalm ci nic zlego,nic co moglo by dac ci do zrozumienia ze z mala jest zle i sprawa jest beznadziejna czy cos w tym stylu, wiec naprawde nei rozumiem o co to halo.Koncze ta komedie bo mnie serce tylko rozbolalo pzrez takie przegadywanki.Dziekuje za zyczenia dla nas:-)
Madziula85
nana19 ty chyba niepoważna jesteś.... przeczytałam 3 strony wstecz 3 razy i nie wiem o co ci chodzi.. czy Astrid cie obraziła?? czy napisała coś chamskiego do ciebie??? nie moge zrozumieć ciebie... wymiękam
Astrid1987
Ej ale ja akurat o Tobie nana personalnie nie pisałam, tylko ogólnie o przekazywaniu informacji. Zejdź ze mnie. Dziękuję za dobre rady z Twojej strony, tak samo jak od innych użytkowniczek. Będzie dobrze i w to wierzę.
nana19
Fanka BB :)
MADZIA o to chodzi ze wlasnei Astrid uwaza ze to ja cos zlego jej napisalam a ja tylko zapytalam ja z kad takie roznice w dagnozach .Moge zapytac z jakiego tytulu jestem niepowazna ?I o co teraz tobie chodzi .ja nic do nikogo nie mam .jako jedna z pierwszych wczoraj pospieszylam ze slowami pocieszenia do ASTRID i z radami bo sama znam temat.Tyle nikogo nie obrazam ani nie napisalam rzadnych zlych scenariuszy.Dobra juz nic wiecej wiedziec nie chce.Mysle ze to jakies nieporozumienie.
Madziula85
nana 19 nigdzie nie moge doczytac w wypowiedziach astrid ze ty coś złego napisałas ot co, przytocz mi taki cytat
reklama
Podziel się: