reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Astrid-dokładnie, jestem obserwatorem niezależnym. Piszą tu dorosłe, mądre osoby i chyba żadnej nie chciałoby się bawić w specjalne zakładanie innego/nieznanego konta.
Dziękuję za zaproszenie do pogaduch, nie skorzystam. Nie lubię pisać, za to uwielbiam czytać, przezywać. To konto założyłam tylko i wyłącznie z dedykacją dla Ciebie - TheHague. Po prostu musiałam Ci napisać co myślę o Tobie. A dlaczego nie na PW? Hmmmm.... Bo uważam, że to jest nie tylko moja opinia co do Twojej osoby.
No nic. To jest mój drugi i ostatni post.
Dziewczyny trzymajcie się ciepło.... jutro wraca typowa holenderska pogoda 20'C.

reklama
Astrid, wiesz jest jeszcze cos takie cos jak IP komputera, mysle, ze jak bedzie mi sie chcialo to napisze PW do Bestyji i wtedy sie dowiem, kto to taki ma dwa konta pod tym samym IP:cool2: Pozatym z tego co wiem, to nie mozna miec dwoch kont na BB, bo to lamanie regulaminu:cool2:

Astrid, wiesz jest jeszcze cos takie cos jak IP komputera, mysle, ze jak bedzie mi sie chcialo to napisze PW do Bestyji i wtedy sie dowiem, kto to taki ma dwa konta pod tym samym IP:cool2: Pozatym z tego co wiem, to nie mozna miec dwoch kont na BB, bo to lamanie regulaminu:cool2:

Sprawdzić zawsze możesz. Kto pyta, nie błądzi ;-).

Astrid dzieki , ze mi przypomnialas dzisiaj puszcze audiobooka z jutuba, posluchamy wszyscy razem ;-)

jeju chyba zaraz pojde sobie zapodac mocna herbatke z werbeny :sorry:

Iskierka no Ty to wiecznie jestes wszystkiego ciekawa, nawet na PW piszesz mi wiadomosci z pytaniem gdzie pracuje. Chyba nie znam drugiej takiej wscibskiej osoby jak Ty :cool2:

o ja piepsze ... coraz ciekawiej na tym forum....

ja myśle że nikt z nas nie załozył specjalnie drugiego konta po to zeby to napisac... ale jesli się myle i taka osoba jest wśród nas to tylko pogratulowac.....

o ja piepsze ... coraz ciekawiej na tym forum....

ja myśle że nikt z nas nie załozył specjalnie drugiego konta po to zeby to napisac... ale jesli się myle i taka osoba jest wśród nas to tylko pogratulowac.....

Zgadzam się. Trzeba być "lekko" niedojrzałą, żeby coś takiego zrobić. No nic... za to nikt tu się nie może nudzić.

reklama
Iskierka no Ty to wiecznie jestes wszystkiego ciekawa, nawet na PW piszesz mi wiadomosci z pytaniem gdzie pracuje. Chyba nie znam drugiej takiej wscibskiej osoby jak Ty :cool2:
Ciekawość i wścibstwo to dwie różne sprawy, a jak ci już napisala Astrid - kto pyta nie błądzi.
A ty sama sobie jesteś winna, bo żadna nie robi takiej tajemnicy ze swojej pracy jak ty. Nie dziw się więc że ktoś jest ciekawy jaką też masz te swoją wspaniałą pracę, ze chwalisz się na prawo i lewo jednocześnie robiąc z tego wielką tajemnicę.
A ja musialabym być głupia, zeby specjalnie zakladac drugie konto w celu napisania ci co o tobie myślę. Akurat to to moge zrobić otwarcie, bez podszywania się pod kogokolwiek.

Do góry