reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Iskierka ja nigdzie nie napisalam, ze to Ty zalozylas to konto, powiem wiecej - zwisa mi to i powiewa:-D napisalam jeszcze ze jak bedzie mi sie chcialo to zapytam Bestyji, ale poki co nie mam takiej potrzeby, jak mi sie zachce to CI NAPISZE, ze poslalam wiadomosc tam gdzie trzeba:sorry2: zebys byla na biezaco.
A co do mojej pracy i innych rzeczy to moge pisac co i jak chce, ale to chyba nie Twoj interes, zeby takie bezczelne pytania na prywatnym zadawac. Pracuje w domu i co, juz musisz wiedziec co robie? Nie zartuj sobie.

Aha i przepraszam, wielce sie oburzylas, jak Cie Anna pouczyla, ze gluzenie i gaworzenie to dwie inne sprawy, a teraz mnie bedziesz pouczac, co do wscibstwa i ciekawosci. Masakra.

Ostatnia edycja:
reklama
A co do mojej pracy i innych rzeczy to moge pisac co i jak chce, ale to chyba nie Twoj interes, zeby takie bezczelne pytania na prywatnym zadawac. Pracuje w domu i co, juz musisz wiedziec co robie? Nie zartuj sobie.
Bezczelne???? Nie uważam, by zadane pytanie bylko bezczelne, no ale skoro TY tak uwazasz, to trudno. TY wiesz lepiej....

Madziula, pieprzy sie przez eR Zet hihi :) pieprze z przyjemnoscia :) latwo zapamietac.

jesli chodzi o te IP nie sadze aby jakiemukolwiek moderatorowi chcialo sie bawic w Shermloka Holmsa :-D ale tego sie juz niestety nie dowiemy drogie panie.

Ayni bo to nie o pieprzenie pieprzem chodzi a inne piepszenie hahahahah

dziewczyny gratuluje wytrwalości tej bezsensownej wymiany zdań.......

aaa i zapomniałam napisać, może kogoś zainteresuje ze w kruidvacie jest promocja pampersów acti fit i baby dry... nie na karte ale normalnie w gazetce. 2+1 :)

Iskierka takie pytania sa bezczelne, tak samo jak i pytania o to ile kto zarabia jak i ogolnie o zycie prywatne. Jesli bym chciala to sama bym napisala co robie, ale nie uwazam zeby obca osoba musiala to wiedziec. To ze jestesmy na tym forum, nie oznacza, ze musimy wszystko o sobie pisac, no ale Ty tutaj opisujesz cale swoje zycie, lacznie z opisami intymnymi, a to forum otwarte i kazdy tu moze zajrzec :confused2:

Wiecie co mi to przypomina???? PRZEDSZKOLE
przepraszam ale już nie wytrzymalam...

Madziula dzięki za info bo do mnie nie zawsze docierają gazetki reklamowe. Mam jeszcze zapas 2, ale chyba nast bedą już 3:)

Astrid asteroid not my cup of tea :D przypomina mi takiego pana po 40-stce ktory sie kiedys we mnie zakochal tutaj w NL w pracy, o szok!

Pieprzenie to chyba jedno Madziula, bo o piepszeniu nie slyszalam jeszcze :-):-) nie zeby jakis profesor Miodek ze mnie byl czy cos :-p ale tak mi sie wydaje !

swoja droga LOLa mam tu dzisiaj niesamowitego. jak serial.

te pampersy na karte to tak smiesznie brzmi, jakby ktos je na kartki dawal. :-D

Hague, było ciekawie, ale robisz się nudna...
Przecież nikt ci nie rozkazuje bys na zadane pytania odpowiadala, a zapytac moze kazdy. Generalnie nie rozumiem twego swietego oburzenia....
I generalnie to bym chciala wiedzieć jakie ja tu opisy intymne na tym forum umieszczam...

Nie nakręcaj się juz - dobrej nocy ci życzę
Dobranoc all

reklama
Astrid asteroid not my cup of tea :D przypomina mi takiego pana po 40-stce ktory sie kiedys we mnie zakochal tutaj w NL w pracy, o szok!

Pieprzenie to chyba jedno Madziula, bo o piepszeniu nie slyszalam jeszcze :-):-) nie zeby jakis profesor Miodek ze mnie byl czy cos :-p ale tak mi sie wydaje !

swoja droga LOLa mam tu dzisiaj niesamowitego. jak serial.

te pampersy na karte to tak smiesznie brzmi, jakby ktos je na kartki dawal. :-D
Zalecał się do Ciebie klon Roberta Downey Jr.? Szaał :cool2: :-D:-D:-D

Do góry