reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
Właśnie skończyłam gadać ze swoją mamą. Pocieszyła mnie i już mi lepiej. Maja do niej ponawijała i mnie obśliniła i jest super. Jutro dam znać co i jak. Muszę się gdzieś wygadać, a forum jest jak dla mnie do tego najlepszym miejscem. Nie mam tu na miejscu nikogo do wywnętrzania się za bardzo ;-).

Pozdro dla POCOMITO. Fajny nick :-D.

A z tymi bioderkami, to ja sama nie wiem, czemu na początku jej nie wysłała. Może dlatego, że pediatra widziała ją ostatnio 2 miesiące temu i było wszytko ok... miesiąc temu jak byłam w CB, to tylko na szczepieniu, które wykonywała pielęgniarka.
Ja zaznaczałam od początku ze i ja i starsza córka miałyśmy problemy z bioderkami i na każdej wizycie upewniają nas, że jak tylko Olivia skonczy 3 miesiace do dostanie skierowanie na USG. Generalnie nie pamiętam kiedy corka miala robione to USG, musialabym przetrzepać strych w poszukiwaniu jej książeczki zdrowia, a niebardzo mi się chce.
Muszę się gdzieś wygadać, a forum jest jak dla mnie do tego najlepszym miejscem. Nie mam tu na miejscu nikogo do wywnętrzania się za bardzo ;-).
Astrid, po to właśnie jest to forum i wydaje mi się, że większość z nas tak je właśnie traktuje;-)

Ogladalam sobie tv i mialam takie przeczucie ze cos mnie na forum ominelo :-D to chyba moja ciazowa intuicja :-D:-D:-D Widze, ze mamy obserwatora, hihi, Moze sie przylaczysz do naszych rozmow Poco-mito ? 123`, im wiecej nas tym lepiej! Bierzemy wszystkich i nie ma wpisowego. U nas rozmowy sa zwykle gorace i zawsze sie mozna dowiedziec czegos ciekawego LOL !

Astrid super, mamy sa najlepsze na wszystkie smutki.

Kallie, rodzisz ? Kurde mam juz ta ladowarke to mogloby sie cos rozkrecic... :-)

aaaa smieszny sen mialam dzis po poludniu jak sie zdrzemnelam... Snilo mi sie, ze ja z mezem ten teges , wiecie, kultuwyjemy milosc cielesna, akt juz prawie zakonczony na 4 konczynach, a tu nagle strzelaja mi wody i wszystko na niego pryska, a on sie tylko jakby otrzepal i powiedzial, ze sie nic nie stalo :-D:rolleyes2::rolleyes: wybaczcie ten szczegolowy opis, ale az mi sie samej chcialo smiac, jak sie obudzilam, moze to jakas instrukcja ? :D

Ostatnia edycja:
Ayni ale spakuj tą ładowarkę odrazu do szpitalnej torby i aparat też !!!
Bo jak przyjdzie co do czego,bedzie stres nerwy i zapomnicie...jak mój stary ,tak się spieszył do porodu ,że zapomniał aparatu i wszystko musiał pstrykać iPhonem...
Wogóle to jaja byłam jak do niego zadzwoniłam ,żeby przyjeżdzał bo rodzę ...a że była 2 w nocy,ten zaspany odebrał i zaraz odłożył tel i dalej w kimę...a ja w bólach...za jakieś pół godziny telefon,stary: Ty dzwoniłaś ,że rodzisz czy mi się śniło...:confused: :-D:-D:-D

Ayni moze rzeczywiscie to jakas instrukcja:-D Dobra jestes :-)

Mama Z&M ten moj tez tak reaguje jak sie go obudzi. Pierwszej naszej nocy z Emila, gdy ona zaplakala, podniosl glowe i powiedzial "uslyszalem" i dalej w kimono:confused:

haha :-D i like this shit, chyba sobie dam taki podpis pod nickiem - chodzaca encyklopedia :-D no i dzieki za komplement, choc jak ktoras z was chciala to napisac, to nie musiala zakladac nowego konta LOL:cool2:

Ayni - czaderski sen :cool2:... my ostatnio zalatani i wymordowani, bo mąż - praca, ja - humory małej i jak padamy do łóżka to... kimono. Może chociaż coś mi się równie fajnego przyśni.

Mamusiu bliźniaczek - mój tak robi czasem w nocy, chociaż o dziwo zdarza mu się zmieniać małej pieluchę w środku nocy albo nad ranem

Hague - nie wiem, czy komuś chciałoby się zakładać konto, żeby Ci dokopać... wolę opcję obserwatora niezależnego

reklama
Do góry